top of page
  • Foto van schrijverNicole

Monthly Pages mei 2019

Oeps! Te laat met mijn monthly pages van afgelopen maand! Hopelijk vergeven jullie het me. Maar vanaf hemelvaart vorige week donderdag had ik heel mijn gezin thuis en daar heb ik even extra van genoten.


Mei 2019. Allereerst niet boek gerelateerd, maar wat was ik trots op Duncan! Eindelijk na 44 jaar pakken wij de winst op het eurovisie songfestival!

Verder heb ik deze maand meegedaan aan de leesclub rondom 1000 nachten van Sophia Drenth, georganiseerd door de facebookgroep samenlezenisleuker. Bijzonder, uniek en mysterieus zijn alvast wat kernwoorden die ik jullie mee kan geven. Mijn recensie kunnen jullie binnenkort lezen.

Wie Pages volgt op facebook heeft het al gezien; maar ik heb aan de binnenkant van mijn rechterpols een nieuwe tatoeage laten plaatsen. Twee boeken met een inktpotje en een veer. Voor mij staat deze tatoeage voor mijn liefde voor boeken, maar ook voor mijn wens ooit zelf een boek te schrijven.


Blogs

De blogs van deze maand zijn:

- Ware verbintenis kent geen grenzen (5 mei)

- Mijn sterrensysteem (17 mei)

- Intuïtief op reis (29 mei)

Lees ze terug op de website!

Daarnaast heb ik op de facebook pagina van Pages nog een fotoreportage gezet van Kayleigh haar boekpresentatie van het boek Buurheks van Wendy Noordzij.


Book haul


Vier boeken deze maand in mijn book haul.

Het begon deze maand met mijn ontvangen boek Voorbij alle grenzen van Chris van Rooij. Deze werd mij toegezonden als recensie exemplaar, waarvan de recensie inmiddels ook al te lezen is op Pages.

Via hebban won ik het fan pakket, met daarin de befaamde roze kaartjes maar ook het thriller magazine.

Een hemelvaartbezoekje aan de intratuin leverde mij De droomlijst van Julien Sandrel op.


Op 19 mei kwam het droevige nieuws bij mij dat schrijfster Fenne van Heemstede was overleden. Haar boek Lava stond al op mijn wensenlijstje, maar door dit nieuws voelde ik het als een soort ode aan haar om het boek direct aan te schaffen. Zonder twijfel kocht ik het boek online, wetende dat dit haar enige werk zou blijven…


Monthly Fav

De Monthly Fav van deze maand is voor mij Hoefijzers in Japan van Mia Farnwood. Dit boek heb ik aan meerdere mensen aangeraden, en op dit moment leest mijn dochter het boek.


More Pages

Verder is Pages by Nicole druk bezig met haar uitbreiding. Dit gaat gestaag, maar we blijven vooruit gaan.

Waar volg jij Pages?

Via de website op www.pagesbynicole.com kun je je aanmelden voor de nieuwsbrief, maar je kunt je ook registreren zodat je op posts kunt reageren. Wel zo leuk!

Via de Facebook pagina Pages by Nicole plaatst ik ook regelmatig berichten. Steun Pages en geef een dikke like!

Op mijn facebook pagina plaats ik ook andere kleinere berichten, zoals bijvoorbeeld een foto van mijn nieuwe bibliotheek/leeskamer. Leuk om te volgen, toch?

Als laatste is Pages ook te vinden bij lezerscommunity Hebban via www.hebban.nl/spot/pages.

Wil jij helpen Pages by Nicole groter te maken? Verspreid dan mijn links met de rest van het land! Laat je vrienden en familie weten dat Pages by Nicole bestaat, deel mijn berichten op Facebook en volg mij en mijn spot op hebban.nl


Next Pages

Eerder lazen jullie al dat ik mee heb gedaan met de leesclub van 1000 nachten van Sophia Drenth. De groep samenlezenisleuker heeft van deze leesclub al her en der wat gedeeld over facebook. Binnenkort kunnen jullie mijn recensie ook lezen.

Daarnaast ben ik op donderdag 6 juni aanwezig in de bibliotheek in Hengelo, waar Thomas Olde Heuvelt een lezing met signeersessie zal houden. Zijn Echo en Dolores Dolly Poppedijn, het spannende boeken weken geschenk, heb ik inmiddels al in huis liggen. Ik heb er zin in! Wie zie ik nog meer op 6 juni in Hengelo?


Tot de volgende Monthly Pages!


Liefs,

Nicole

6 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page