top of page
  • Foto van schrijverNicole

Monthly Pages februari 2022

Dubbele gevoelens overheersen deze maand.

Ik ben dankbaar voor het leven wat ik heb, maar ik voel zoveel onrust over de situatie in Oekraine.

En waar ik normaal geen type ben om haat te voelen, komt dit gevoel zo nu en dan wel boven drijven.


Voor het eerst sinds tijden kan er veel weer van wat de afgelopen tijd niet kon. Zo ging ik op vakantie naar de veluwe. Niet al te ver van het park was een militaire basis. Af en toe hoorde we militaire geluiden. We merkten een langzame toename in die week dat wij er waren. We waren daar toen Putin besloot Oekraine aan te vallen. De ochtend erop hoorden we best zware bommen en meer militaire geluiden. Het oefenen kreeg een heel serieus randje. En wij waren even stil…


Giro 555. Het staat weer open. Crisis rekening. Spoedhulp rekening. Vreselijk dat het nodig is, maar fantastisch dat het er is. Ik heb al een bijdrage gestort, en jij?


Blogs

De volgende recensieblogs zijn deze maand op Pages verschenen:

- Matrix en meer (15 februari)

- Waar ik zijn moet (26 februari)


Er waren deze maand geen losse blogs.


Lees het terug op de website, Hebban spot, Facebookpagina, Instagram en Twitter!


Bookhaul

Zes boeken op mijn bookhaul van deze maand. Bij Boeklin kocht ik ‘Tribe of mentors’ van Timothy Ferris, ‘Get your shit together’ van Michel Vos en het eerste deel van Bridgerton ‘De ongetrouwde hertog’ van Julia Quinn.

Van Anne May ontving ik om te recenseren haar boek ‘Liefde zonder tijd’ en de prequel hiervan: ‘Sneeuwvlokjesliefde’.

Op vakantie kocht ik ‘Ik ben een eiland’ van Tamsin Calidas.


Monthly Fav

Anne May haar schrijfstijl is een hele aangename. Haar verhalen al net zo. En hoe fijn kan klein wel niet zijn. Met extra aandacht voor de novelles benoem ik deze maand ‘Sneeuwvlokjesliefde’ als mijn Monthly Fav.


Pages wil jouw mening!

Pages zou graag jullie mening willen. Wat zouden jullie leuk vinden om te zien op Pages? Wat missen jullie? Pages staat altijd open voor jou mening of idee, dus schroom niet en laat van je horen!


More Pages

Waar volg jij Pages? Pages is inmiddels te vinden op:

Facebook, Instagram, Twitter en Youtube

Hebban en Goodreads

Libris, LinkedIn, en andere boekensites

Vind, volg, like en reageer! Jullie zijn meer dan welkom!


Next Pages

Tijdloze liefde en een bezoek aan het volk van de jaguar staan op de planning voor de komende maand.


Tot de volgende Monthly Pages!


Liefs Nicole

6 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Kommentare


bottom of page