top of page
  • Foto van schrijverNicole

Monthly Pages januari 2022


Januari, 2022


De laatste tijd van 2021 was ik erg druk met mijn stage. Inmiddels kan ik vertellen dat ik geslaagd ben, cum laude zelfs. Dit jaar hoop ik daarom meer met mijn blog te kunnen doen.

Van mijn kittenopvang is afgelopen maand de laatste kitten geadopteerd. In afwachting van het volgende seizoen heb ik nu eerst een kleine verbouwing voor de kittenkamer op de planning.


Wat zijn jullie plannen dit nieuwe jaar?

Ik ben van plan om meer boeken uit eigen kast te gaan lezen!


Blogs

De volgende recensieblogs zijn deze maand op Pages verschenen:

- Magische legacy (21 januari)


Er waren deze maand geen losse blogs.


Lees het terug op de website, Hebban spot, Facebookpagina, Instagram en Twitter!


Bookhaul

Deze maand mocht ik vijf heerlijke boeken bij mijn kast inzetten. Als eerste twee edities van het 6 minuten dagboek, de roze en ‘Puur’.

Daarnaast won ik bij Lourens het boek ‘Onverslaanbaar’ van James Kerr en kocht ik bij Boeklin ‘De Keltische mythen’ van Miranda Aldhouse – Green en ‘Ongetemd leven’ van Glennon Doyle.


Monthly Fav

De monthly fav van deze maand is ‘Nooit gedacht’ van Latoya Morris. Want wat kan deze vrouw goed schrijven! En mocht dit boek van haar je niet aanspreken, dan raad ik je aan om dan één van haar andere boeken te lezen. Zij verdient echt deze aandacht!


Nieuwe challenge

In november ontving ik ‘De dagelijkse stoïcijn’ van Ryan Holiday. Dit boek geeft elke dag één tekst ter overdenking. Nu voelen jullie het misschien al aankomen; ik ga elke dag een stuk hieruit lezen en pas daarna mijn recensie delen met jullie. Wie van jullie heeft dit boek ook? Schroom niet om aan te sluiten bij deze challenge!


Recensies op Bol

Bol heeft afgelopen maand een behoorlijk drastisch besluit genomen. Producten welke niet op Bol gekocht zijn mogen ook geen review over geplaatst worden. Waarschijnlijk heeft dit te maken met het grote aantal nep reviews die er op Bol te lezen waren. Hoewel ik deze beslissing drastisch vind, kan ik hem echter ook begrijpen. Dit heeft er alleen wel voor gezorgd dat ik mijn recensies niet langer op Bol kan plaatsen.


Pages wil jouw mening!

Pages zou graag jullie mening willen. Wat zouden jullie leuk vinden om te zien op Pages? Wat missen jullie? Pages staat altijd open voor jou mening of idee, dus schroom niet en laat van je horen!


More Pages

Waar volg jij Pages? Pages is inmiddels te vinden op:

Facebook, Instagram, Twitter en Youtube

Hebban en Goodreads

Libris, LinkedIn, en andere boekensites

Vind, volg, like en reageer! Jullie zijn meer dan welkom!


Next Pages

Pages by Nicole wenst jullie het allerbeste jaar ooit!

Ik hoop dat ik het blog weer meer aandacht kan gaan geven en ik hoop komende maand ein-de-lijk het boek ‘I Love Happy Cats – Revolutie’ uit te hebben en de recensie met jullie te kunnen delen.


Tot de volgende Monthly Pages!


Liefs Nicole

7 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page