top of page
  • Foto van schrijverNicole

Monthly Pages maart 2022

Superzonnig en droog. Dat was afgelopen maand. Velen hadden de winterjassen al weer diep in de kasten opgeborgen, maar wellicht waren ze hiermee toch net iets te snel.


En hoewel de oorlog in Oekraine nog altijd voortduurt zien we overal initiatieven opkomen die het land in nood helpen en ondersteunen.


Onze weerman Piet Paulusma blies deze maand zijn laatste adem uit. Onverwacht, maar hij wilde dan ook zo min mogelijk mensen “tot last” zijn met zijn ziektebeeld.


Blogs

De volgende recensieblogs zijn deze maand op Pages verschenen:

- Bendy (16 maart)

- Dit is onze strijd (31 maart)


Er waren deze maand geen losse blogs.


Lees het terug op de website, Hebban spot, Facebookpagina, Instagram en Twitter!


Bookhaul

Deze maand kocht ik 2 boeken, won ik er 1 en mocht ik 2 recensie-exemplaren ontvangen.

Ik kocht ‘Big Magic’ van Elizabeth Gilbert via Bol, nadat ik al tijden lang naar een exemplaar op zoek was. Ook kocht ik ‘De taal der doornen’ van Leigh Bardugo welke ik vond bij een kringloopwinkel. De prachtige cover sprak mij direct aan!

Via de socials van Uitgeverij de Parel won ik ‘Boekhandel zeezicht’ van Denise Hunter. Extra leuk, want ik ga komende maand met mijn dochter een nachtje naar een hotel aan zee!

Uitgeverij Hamley Books organiseert uiteraard weer meerdere blogtours. Ik mag weer meedoen aan 2 hiervan, en daarom ontving ik ‘Luna – Het volk van de Jaguar’ van Lies Vervloet en ´Duisternis’ van Eva Linden.


Monthly Fav

Beide boeken van deze maand verdienen deze titel, maar Anne May werd vorige maand ook al uitgeroepen tot Monthly Fav. Daarom gaat deze eer dit keer naar Lies Vervloet. Zeker niet onverdiend want met een avontuurlijk verhaal met een goede persoonlijke ontwikkeling en een goed thema heeft ze echt een goed verhaal weten neer te zetten.


Pages wil jouw mening!

Pages zou graag jullie mening willen. Wat zouden jullie leuk vinden om te zien op Pages? Wat missen jullie? Pages staat altijd open voor jou mening of idee, dus schroom niet en laat van je horen!


More Pages

Waar volg jij Pages? Pages is inmiddels te vinden op:

Facebook, Instagram, Twitter en Youtube

Hebban en Goodreads

Libris, LinkedIn, en andere boekensites

Vind, volg, like en reageer! Jullie zijn meer dan welkom!


Next Pages

Nadat ik me in duisternis hul zal ik een lootje trekken uit de grote glazen pot!


Tot de volgende Monthly Pages!


Liefs Nicole

3 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page