top of page
  • Foto van schrijverNicole

Monthly Pages juni 2021


Dieren van de Hof

Maar ook even wat anders. Wie mij volgt weet dat ik ook erg begaan ben met dieren, en dan ik daarom heel erg druk was met de opstart van een eigen dierenopvang. Keuzes moeten echter altijd gemaakt worden en daarom heb ik ervoor gekozen om mij te richten op (zwerf)kittens. Ik werk hierbij samen met Stichting Zwerfkatten Nederland en op 13 juni mocht ik mijn eerste nestje van 4 kittens verwelkomen in mijn speciaal ingerichte kittenkamer! Willen jullie het wel en wee van mijn kittenopvang volgen? Dat kan via: www.facebook.com/dierenvandehof


Blogs

De volgende recensieblogs zijn deze maand op Pages verschenen:

- Nooit weggegaan (9 juni)

- Het kruispunt van leven en dood (29 juni)


Er waren deze maand geen losse blogs.


Lees het terug op de website, Hebban spot, Facebook pagina, Twitter en Instagram!


Book haul

Voor de bookhaul was dit en fijne maand. Als eerste ontving ik van Uitgeverij Hamley Books twee recensieboeken, namelijk ‘Luna’ van Lies Vervloet en ‘Geestenvanger’ van Latoya Morris. Ik kocht ‘De sterrengever’ van Jojo Moyes, de nieuwe editie, en een paar dagen later kocht ik ‘Zondagsleven’ van Judith Visser als troostboek omdat die dag echt alles mis ging. En zeg nou zelf, dan ben je natuurlijk een boek nodig. Anne May stuurde mij deze maand ook haar ‘Liefde zonder verleden’ toe als recensie-exemplaar. Een rondje kringloop resulteerde in de vondst van ‘Chakka mijn wolvenkind’ van Bevie J. Gravlin en ‘Echo van de tijd’ van Pamela Hartshorne. Bij Inge’s minibied plaatste ik twee boeken, om er ook twee mee naar huis te nemen. Ik nam ‘Handboek dierenwelzijn’ van Nancy de Heer en ‘Ik ben Pegrim’ van Terry Hayes mee. Als super afsluiting ontving ik van Kosmos uitgevers het boek ‘Elke dag om 15.00 uur klaar’ van Bjorn Deusings om te recenseren.


Monthly Fav

Deze vraag vind ik voor deze maand erg moeilijk. Ik las namelijk ‘De 366ste dag’ en ‘Luna’, en beide zijn echte aanraders. Uiteindelijk kies ik dan toch als monthly fav voor ‘De 366ste dag’ omdat dit boek naast een echte aanrader, ook wel echt heel bijzonder is. Wie heeft dit boek nog meer gelezen?


Pages wil jou mening!

Pages zou graag jullie mening willen. Wat zouden jullie leuk vinden om te zien op Pages? Wat missen jullie nog? Pages staat altijd open voor jou mening of idee, dus schroom niet en laat van je horen!


More Pages

Waar volg jij Pages? Pages is inmiddels te vinden op:

Facebook, Instagram, Twitter en Youtube

Hebban en Goodreads

Libris, LinkedIn, Bol en andere boekensites

Vind, volg, like en reageer! Jullie zijn meer dan welkom!


Next Pages

De komende maand ga ik geesten vangen op een zomerkamp en ik hoop dat ik daar om 15.00 uur klaar mee ben.


Tot de volgende Monthly Pages!


Liefs Nicole

8 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page