top of page
  • Foto van schrijverNicole

Monthly Pages februari 2020

De afgelopen maand vierden wij de verjaardag van onze dochter die 9 jaar oud werd. Haar verjaardag viel midden in de eerste schoolvakantie van dit jaar en dus konden we daar fijn gebruik van maken om het te vieren. Als echt paardenmeisje vierde ze haar feestje bij de manege.

Deze maand was voor Pages ook best druk; er werd veel gewerkt aan de ©Boekbeleving en het allernieuwste boek van Eva Linden kreeg een mooi podium, maar daarover later meer. Ook vertel ik hieronder over de nieuwste platforms waarop Pages te volgen is.

Wat echt vervelend was deze maand was onze internet storing. Mijn man vond het nodig het internet over te zetten van profider. Goede zet, want goedkoper, maar toen we 2 hele dagen zonder internet kwamen te zitten was dat niet een heel goed begin. Zo merk je snel hoe afhankelijk we er van zijn. Eind goed al goed, want vandaag de dag zijn we er gewoon weer.


Blogs

De blogs van deze maand zijn:

- Heksenjacht anno nu (3 februari)

- Een vloek of een zegen (16 februari)


Enkele van de losse berichten:

- Cover teasers van het nieuwste boek van Eva Linden

- Blog tour graphics Night Thinker en Gebroken Adem

- Unboxing video Night Thinker


Lees ze terug op de website, Hebban spot, Facebook pagina en Instagram!


Book haul

Een bookhaul van 3 deze maand waarvan ik er 2 kocht en eentje ontving als recensiexemplaar.

Homo Deus van Yuval Noah Harari en Leven met de maan van Yasmin Boland kocht ik, en omdat ik aan de blogtour vanuit uitgeverij Hamley Books mee doe ontving ik een paar dagen terug een prachtig exemplaar van Night Thinker van Luna van Roosen.


Monthly Fav

Deze maand las ik voor de tweede keer een Warrior Cats boek, en natuurlijk genoot ik hier enorm van! Daarom is deze maand Warrior Cats – Gansveders vloek van Erin Hunter (Fantoom NL) mijn Monthly Fav!


©Boekbeleving

Begin dit jaar introduceerde ik ©Boekbeleving op Pages. Met dit concept heb ik dit keer 8 boeken genomineerd om te beleven en daar “opdrachten” aan gekoppeld. Uit deze genomineerden konden jullie, mijn volgers, jullie stem uitbrengen op jullie favoriet. En stemmen deden jullie!

Het boek Hoefijzers in Japan van Mia Farnwood won deze eerste editie van ©Boekbeleving, en dus zal ik mij gaan onderdompelen in de paardenwereld. Hoe precies? Dat hou ik voor nu nog even voor mijzelf, maar weet dat ik er druk mee bezig ben, en dat ik het stiekem toch ook wel een beetje erg spannend vind.

Maar ik kan al wel vertellen dat de ideeën echt al wel tof zijn, dat ik erg leuke mensen al heb mogen ontmoeten en dat er zo langzamerhand een heus draaiboek aan het ontstaan is.


Pages roept!

Met betrekking tot de ©Boekbeleving wil ik graag nog wel een oproep doen. Voor het filmen en de bewerking van dit materiaal zoek ik eigenlijk nog iemand die dit leuk vindt om te doen en mij daarmee te helpen. Veel budget heb ik niet, maar ik kan je wel een big huge thank you geven en natuurlijk je eigen moment of fame!


Pages en Eva

Over een maand komt het nieuwste boek van Eva Linden uit. Het heeft de titel Weerwolven van Waraine. Afgelopen maand het Pages by Nicole met Eva samen gewerkt aan het revealen van de cover in stukjes en dit viel samen met een super leuk interview met de jonge schrijfster. Vrijdagavond de 28ewerd de hele cover getoond in een live event via Facebook gehouden door Eva zelf.

Naast deze fijne samenwerking doet Pages by Nicole ook met dit boek mee aan de blogtour van Weerwolven van Waraine. Op 4 juni kunnen jullie mijn recensie verwachten.


Pages Platforms

Deze maand heeft Pages zich weer verder uitgebreid. Ook door de toekomstige uitbreiding van Amazon in Nederland kunnen jullie daar nu ook mijn recensies vinden. Maar daarnaast heeft Pages nu ook haar eigen kanaal op Youtube. Alle filmpjes zullen vanaf dit jaar ook daar te vinden zijn! Hoogstwaarschijnlijk wordt dit ook het kanaal waarop de ©Boekbeleving gepost gaat worden, maar dat is nog niet geheel zeker.


More Pages

Waar volg jij Pages?

Op mijn website www.pagesbynicole.com kun je je aanmelden voor de nieuwsbrief, maar je kunt je ook registreren zodat je op posts kunt reageren. Wel zo leuk!

Via de Facebook pagina “Pages by Nicole” plaats ik ook regelmatig berichten. Ook filmpjes, en kleinere berichten worden op deze pagina geplaatst. Leuk om te volgen, toch? Steun Pages en geef een dikke like!

Pages is ook actief op Instagram. Volg mij daar via www.instagram.com/pagesbynicole.

Als laatste is Pages ook te vinden bij lezerscommunity Hebban via www.hebban.nl/spot/pages.

Nieuw: via Amazon.nl zijn de recensies nu ook te volgen en Pages heeft een eigen kanaal op Youtube. Like, volg, reageer en wees welkom!

Wil jij helpen Pages by Nicole groter te maken? Verspreid dan mijn links met de rest van het land! Laat je vrienden en familie weten dat Pages by Nicole bestaat, deel en like mijn berichten op Facebook en Instagram en volg mij en mijn spot op hebban.nl


Next Pages

Komende maand leg ik schaamte naast me neer wanneer ik in de nacht nadenk. Ook ga ik over een ander boek wat ik lees eens een keer geen recensie schrijven. Maar wat ga ik dan wel doen?


Tot de volgende Monthly Pages!


Liefs Nicole

5 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page