top of page
  • Foto van schrijverNicole

Monthly Pages december 2019

De laatste maand van het jaar is toch altijd weer bijzonder, tenminste voor mij wel. Daar aangekomen is dit dan ook de laatste Monthly Pages van dit jaar.


Deze maand begon voor mij alleen wel erg verdrietig. Het begon al met de trol waarmee ik op mijn facebook pagina te maken kreeg. Negeren is dan het beste, maar pijn doet het alsnog. Maar wat voor mij nog verdrietiger was, was dat ik op 3 december afscheid heb moeten nemen van mijn zielsmaatje. Mijn schotse collie Belle is 15,5 jaar oud geworden. Dit verdriet is niet te beschrijven, maar het werd tegelijkertijd gedragen door een enorm gevoel van dankbaarheid.


Ondanks dit verdriet blijft december een feestmaand. Pakjesavond voor de kinderen, en een heerlijk kerstfeest die wij in maar liefst 4 dagen hebben gevierd, zorgen ervoor deze maand alsnog fijn afgesloten kan worden. En dan heb ik het nog niet eens gehad over de feestelijke winacties die ik met Pages gehouden heb! Morgen, als Pages 1 jaar bestaat, wordt het laatste pakket verloot.


Blogs

De blogs van deze maand zijn:

- Thuis retreat met Noorse psychologe (15 december)

- Gebundelde wijsheid van mystici (30 december)


Enkele van de losse berichten:

- Jammer, verdrietig en ja ook boos (over de trol)

- Black friday bestelling bij boekenkraam.nl

- Winacties en winnaarsfilmpjes


Lees ze terug op de website, Hebban spot, Facebook pagina en Instagram!


Book haul

Op Black Friday deed ik een bestelling bij Boekenkraam.nl en dat leverde mij 3 boeken op, namelijk: Een geschiedenis van wolven van Emily Fridlund, Met een klein beetje geluk van Jorge Bucay en The Wizard van Patty Harpenau. Via bit.nl, het online platform van Bit Magazine (over paarden) won ik het boek Paardenpraat Dressuur van Britt Dekker en Esra de Ruiter. Ook won ik bij Koukleum.nl het boek Ongenadig van Karin Hazendonk. Helemaal vanuit Curacao stuurde schrijfster Tibisay Felida mij een recensie exemplaar op van haar De hogepriesteres van Aruc. Met kerst kreeg ik van mijn lieve gezin 3 boeken: De alchemist van Paulo Coelho en Sapiens & 21 lessen voor de 21e eeuw, beide geschreven door Yuval Noah Harari. Mijn kerst kon niet meer stuk!


Monthly Fav

Mijn monthly fav is toch wel Ongetemde wijsheid van Mirabai Starr. Het boek trok mij enorm mee in de wereld van mystici en het wist mij zeker te raken.


Feestmaand!!!

De feestmaand, en de daar bijbehorende winacties, is bijna voorbij. De laatste winactie loopt nu nog tot 1 januari, de dag dat Pages 1 jaar bestaat.

Je kunt dus nog meedoen met deze winactie!


Het afgelopen jaar

2019 Was voor mij een bijzonder jaar. Het was het jaar waarin ik Pages opstartte en al snel wisten lezers, auteurs en uitgeverijen mij te vinden. Dankbaar ben ik daarom voor het moois dit jaar mij heeft kunnen brengen.


In totaal las ik 29 boeken in 2019, waaronder twee manuscripten. Mijn totale bookhaul van dit jaar ligt op 91 boeken. Dit zijn zowel gewonnen boeken, als boeken welke ik als recensie exemplaar ontving en boeken die ik zelf kocht.


In 2019 heb ik kennis mogen maken met meerdere mensen uit de “boekenwereld”. Lezers, collega bloggers, uitgeverijen en auteurs ben ik hiervoor stuk voor stuk enorm dankbaar. Jullie zijn met teveel om op te noemen, maar het lijkt mij duidelijk wie ik hier bedoel.


En last but not least, jullie! “Mijn” lezers! “Mijn” volgers! Wat ben ik blij met jullie!


More Pages

Verder is Pages by Nicole druk bezig met haar uitbreiding. Dit gaat gestaag, maar we blijven vooruit gaan.

Waar volg jij Pages?

Op mijn website www.pagesbynicole.com kun je je aanmelden voor de nieuwsbrief, maar je kunt je ook registreren zodat je op posts kunt reageren. Wel zo leuk!

Via de Facebook pagina www.facebook.com/pagesbynicole plaats ik ook regelmatig berichten. Ook filmpjes, en kleinere berichten worden op deze pagina geplaatst. Leuk om te volgen, toch? Steun Pages en geef een dikke like!

Sinds kort is Pages ook actief op Instagram. Volg mij daar via www.instagram.com/pagesbynicole.

Als laatste is Pages ook te vinden bij lezerscommunity Hebban via www.hebban.nl/spot/pages.


Voel je welkom!


Wil jij helpen Pages by Nicole groter te maken? Verspreid dan mijn links met de rest van het land! Laat je vrienden en familie weten dat Pages by Nicole bestaat, deel en like mijn berichten op Facebook en Instagram en volg mij en mijn spot op hebban.nl


Pages in 2020

In 2020 start ik met iets nieuws. Volgens mij is het ook uniek. Daarover snel meer!


Verder zal ik “gewoon” lekker gaan lezen en jullie hiervan op de hoogte houden. Ik hoop dat ik in het jaar 2020 Pages nog meer kan laten groeien. Pages is dan wel mijn blog, maar groeien kan alleen met jullie. Dus hebben jullie een tip, of zouden jullie iets graag meer willen zien? Zeg het dan! Dan kijken we samen of we er wat van kunnen maken. Ook reacties op mijn berichten zijn natuurlijk hartstikke leuk!


In mijn leesplanning staan al een aantal pareltjes van boeken. Boeken waar ik erg naar uit kijk!


Next Pages


Voordat ik mezelf begeef naar het land van Aruc, zal ik het jaar 2020 starten met mijn beste zelf.


Tot de volgende Monthly Pages!


En alvast een hele fijne jaarwisseling gewenst!


Liefs Nicole

4 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page