top of page
  • Foto van schrijverNicole

Monthly Pages augustus 2019

Zomermaand Feestmaand!


En dat inclusief winactie welke ik met toestemming van Hebban kon organiseren. Het Thriller Magazine pakket viel te winnen en op 8 augustus, mijn verjaardag, maakte mijn dochter de winnares bekend. Mirjam Zandbergen-Nijholt won de winactie, nogmaals gefeliciteerd! Pages heeft dankzij de winactie ook veel nieuwe volgers gekregen. Welkom allemaal!


Wij zijn de zomer goed doorgekomen met verschillende dagjes uit, en een paar fijna avonden met vrienden en familie. Inmiddels zijn de scholen, en dus ook het normale leven weer begonnen.

Deze maand maakte ik mijn eerste filmpje die ik op de facebook pagina van Pages plaatste. Erg spannend, maar ook leuk om te doen!

Ook ben ik, nou ja mijn dochter, begonnen met het maken van kinderrecensies. Boeken die zij leest zal zij recenseren aan de hand van een formulier die ik voor haar gemaakt heb. Ik help haar maar heb weinig, tot geen invloed op haar mening over het boek. We hopen dat we dit kunnen uitbreiden met het maken van filmpjes, maar dit vindt zij nog wel wat spannend.

En dan mijn allereerste boekenkraam bestelling! Hieronder vertel ik welke boeken ik kocht, maar ik wil hier alvast aan iedereen die het horen wil vertellen dat deze site dus echt te leuk is!


Blogs

De blogs van deze maand zijn:

- Kinderrecensie Lotte en Fonkel (10 augustus)

- Verborgen vlinders (11 augustus)

- Claim je leven (17 augustus)

- Kinderrecensie magische verhalen (21 augustus)

Lees ze terug op de website en op mijn facebookpagina!


Book haul


Deze maand begon gelijk al goed toen ik bij een winactie van The house of Books het boek 21 zomers van Chantal van Gastel en haar zus won.

Ook bracht ik eindelijk weer eens een bezoekje aan mijn plaatselijke boekhandel. Ik hield me in en kocht 4 boeken waarvan er twee voor mijn dochter waren. Voor mijzelf kocht ik Het boek van jou en mij van Fionnuala Kearney en Romeo en Julia verteld door Tiny Fisscher.

Eigenlijk was ik op zoek naar Circe van Madeline Miller, maar mijn boekhandel had deze helaas niet staan. Toen ik vervolgens op boekenkraam.nl keek zag ik dat ze het boek daar wel hadden en toen kon ik de verleiding niet langer weerstaan. Bij boekenkraam kocht ik dus Circe van Madeline Miller, samen met De weg van de alchemist van Catherine MacCoun, Het geheim van Penumbra’s boekwinkel van Robin Sloan, Het spel van de engel van Carlos Ruiz Zafon en Kleine brandjes overal van Celeste Ng.

Lange tijd was het “stil” wat betreft mijn bookhaul totdat Izzy van der Horst mij wist te verassen met een nieuwe versie van haar Hoogspanning. Deze nieuwe versie is volledig professioneel gecorrigeerd en er zijn een paar wijzigingen aangebracht, onder andere aan de cover. Trots was ik toen ik de nieuwe Hoogspanning vast kon houden.

Via de websitepagina van uitgeverij J. M. Meulenhoff deed ik mee aan een winactie om een boekenpakket te winnen. Niet veel later kon ik mij de trotse eigenaresse noemen van Miss Birma van Charmaine Craig, Hotel lonely hearts van Heather O’Neill, Voorbij voorbij van Clairy Polak en mijn favoriet van de stapel De Onsterfelijken van Chloe Benjamin.

Als laatste ontving ik op de valreep nog een recensie exemplaar van De stem van Suzanna Esther. Ben heel erg benieuwd wat dit boek mij gaat brengen.


Monthly Fav

De Monthly Fav van deze maand vind ik erg moeilijk kiezen. Deze maand heb ik “slechts” 2 boeken volledig uit kunnen lezen, namelijk Lava van Fenne van Heemstede en Unfu*k Yourself van Gay John Bishop. Beide zijn wel favoriet bij mij, en omdat deze twee boeken nogal appels met peren vergelijken is, heb ik besloten het daar bij te houden. Beide zijn favoriet, beide zijn echt aan te raden.


More Pages

Verder is Pages by Nicole druk bezig met haar uitbreiding. Dit gaat gestaag, maar we blijven vooruit gaan.

Waar volg jij Pages?

Via de website op www.pagesbynicole.com kun je je aanmelden voor de nieuwsbrief, maar je kunt je ook registreren zodat je op posts kunt reageren. Wel zo leuk!

Via de Facebook pagina “Pages by Nicole” plaats ik ook regelmatig berichten. Ook filmpjes, en kleinere berichten worden op deze pagina geplaatst. Leuk om te volgen, toch? Steun Pages en geef een dikke like!

Als laatste is Pages ook te vinden bij lezerscommunity Hebban via www.hebban.nl/spot/pages.


Wil jij helpen Pages by Nicole groter te maken? Verspreid dan mijn links met de rest van het land! Laat je vrienden en familie weten dat Pages by Nicole bestaat, deel mijn berichten op Facebook en volg mij en mijn spot op hebban.nl


Next Pages

De komende maand kunnen jullie van mij verwachten dat ik het heelal ga verslinden. Ook ga ik stemmen horen en doe ik een poging me te verdiepen in geluk. Want van wat ik begrepen heb is dat laatste ook niet alles, maar wat dan wel???


Tot de volgende Monthly Pages!


Liefs Nicole

8 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

コメント


bottom of page