top of page
  • Foto van schrijverNicole

Jammer, verdrietig en ja ook boos

Op 28 november plaatste ik mijn winactie online waarbij het kinderboekenpakket te winnen is. Meedoen is in mijn ogen simpel; je liked de pagina, je deelt het bericht openbaar en je plaatst een leuk sinterklaasgedichtje. Dit ging best leuk totdat eerder vandaag mijn humeur verpest werd.

Trollen bestaan, dat weten we, maar dat een trol mij zou vinden met mijn simpele boekenblog in een post waarbij ik kinderboeken WEGGEEF (!!!) Nee, die zag ik niet aankomen. Toch gebeurde het. Zonder het überhaupt aan mij te vragen hoe en waarom ik de winactie organiseer plaatste Harry Jan van Dijk onderstaand plaatje als reactie op de te winnen KINDERboeken.Nu zegt dit natuurlijk genoeg over de man zelf, en ergens wil ik hem daarom ook helemaal niet meer aandacht geven. Maar toch wil ik hier voor mijzelf iets over kwijt.

Mijn winacties zijn niet gesponsord, en wanneer ze dat wel zijn dan zet ik dat er duidelijk bij. Deze winactie heb ik volledig zelf betaald; ben zelfs apart gaan winkelen voor de boeken in deze (en de komende paar) winacties. Ook verpakkingskosten en verzendkosten betaal ik zelf. Ik sponsor hiermee niks of niemand; sterker nog het kost mij zelf best wel wat geld om dit, voor jullie, te kunnen doen!

Ik vind de reactie die deze Harry heeft geplaatst jammer. Maar ik wordt er ook verdrietig van en ja, ook boos. Hoe haalt zo een iemand het in zijn of haar hoofd om zoiets te plaatsten ZONDER de waarheid te weten, in een post over KINDERboeken!

De man in kwestie is door mij geblokkeerd en gerapporteerd. Zij reactie is inmiddels ook verwijdert. Ik heb hem middels pb om excuses gevraagd maar heb deze niet gekregen. Denk ook niet dat ik deze zal krijgen…

6 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Kommentarer


bottom of page