top of page
  • Foto van schrijverNicole

Monthly Pages februari 2021

Van een halve meter sneeuw tot bijna zomerse dagen. Deze februari had het allemaal! Van de sneeuw heb ik echt wel genoten, maar met name de kinderen hebben er enorm veel plezier aan beleefd. En zeg nou zelf: hoe groot is de kans dit nog eens zo mee te maken?

En dan de zomerse dagen. Ik krijg hierdoor echt een gevoel dat de wereld weer aan gaat. Krokusjes kwamen weer op en met hen ook mijn opruiminstinct. Op onze bovenverdieping heb ik inmiddels alles wel gehad, en beneden ben ik ook al aardig bezig. Doen jullie ook aan zon typische voorjaarsschoonmaak?


Dan voor mij het leukste persoonlijke nieuwtje van deze maand: we hebben een puppy gekocht!!! Na het overlijden van onze vorige hond vond ik het maar niks. Het is echt gebleken dat ik echt gek word als er geen hond aan mijn zijde staat. En hoewel er veel verkocht wordt op dit moment door corona, denken sommige fokkers toch wel goed na. Zo werden wij onderworpen aan vragen om te voorkomen dat onze pup straks na corona niet vastgeknoopt zit aan een boom. Was elke fokker maar zo verstandig…

Terug naar onze pup. 12 Maart mogen we hem ophalen. Een naam hebben we nog niet definitief; we twijfelen tussen Cody en Jace, maar we staan open voor andere ideeen…


Blogs

De volgende recensieblogs zijn deze maand op P ages verschenen:

- Hoopvolle barsten (10 februari)

- Gevleugelde identiteit (11 februari)


En de losse blogs waren:

- Unboxing ‘Als doden spreken’


Lees het terug op de website, Hebban spot, Facebook pagina, Twitter en Instagram!


Book haul

Deze maand ontving ik drie recensie exemplaren. Van ‘Als doden spreken’ van Mel Hartman (Hamley Books) staat er ook al een unboxing video online. Van Anne May ontving ik ‘Liefde zonder oordeel’ (Dutch Venture Publishing), deze recensie staat inmiddels ook online. Als laatste doe ik ook mee rondom de blogtour van Sandra J. Paul haar feelgood ‘Sugar Rush’ (Books & Butterflies). Deze recensie volgt binnenkort.


Monthly Fav

Deze maand las ik ‘Liefde zonder oordeel’ en ‘Daigho’. Van deze twee is ‘Daigho’ van Latoya Morris mijn monthly fav omdat ze mij echt mee heeft weten te krijgen in de wereld van de jongen die op zoek gaat naar zijn identiteit war verleden, heden en toekomst samenkomen.


Pages wil jou mening!

Pages zou graag jullie mening willen. Wat zouden jullie leuk vinden om te zien op Pages? Wat missen jullie nog? Pages staat altijd open voor jou mening of idee, dus schroom niet en laat van je horen!


More Pages

Waar volg jij Pages? Pages is inmiddels te vinden op:

Facebook en Instagram

Hebban

Libris, LinkedIn, Standaardboekhandel, Langzullenwelezen, Amazon, Bol en andere boekensites

Youtube

Twitter en Pinterest

Vind, volg, like en reageer!

Jullie zijn meer dan welkom!


Next Pages

Volgende maand wordt mijn suiker aangevuld door niemand minder dan Sandra J. Paul, heb ik een jaar lang geleefd met de maan (of heb ik dat toch niet…) en wordt er vanuit het hiernamaals tegen mij gesproken.


Tot de volgende Monthly Pages!


Liefs Nicole

5 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page