top of page
  • Foto van schrijverNicole

Montly Pages december 2020


En wat voor een jaar was het! Het hele jaar leek in het teken van het virus te staan. Hopelijk weten we het snel te overwinnen op welke manier dan ook zodat het “nieuwe normaal” niet langer zo hoeft te zijn.


Gelukkig gebeurde er ook leuke dingen in dit afgelopen jaar. Zo kreeg mijn zoontje zijn zwemdiploma A, kreeg mijn dochter op school eindelijk meer te doen (want ze verveelde zich stierlijk) en vond ik een uitdaging binnen de dierenambulance van mijn gemeente. Van daaruit werd ik geïnspireerd voor het opstarten van mijn eigen opvang. Dit zal verder vervolg gaan krijgen in het komende jaar.


Dus laten we het vooral positief houden!

Wat was jou hoogtepunt van dit jaar?


Blogs

Helaas kon ik deze maand geen blogs plaatsen. Ik hoop volgend jaar weer wat actiever te zijn.


Book haul

Begin december werd ik blij verrast toen ik vanuit Uitgeverij Scriptum het boek “Één beslissing” van Mike Bayer op mijn deurmat vond. Dit boek is een vervolg op zijn boek “Je beste ik”.

Met kerst kreeg ik 3 boeken, namelijk ‘Krijgergodin’ van HeatherAsh Amara (uitgeverij AnkhHermes), ‘In het spoor van de wolf’ van Jan Loos (uitgeverij Lannoo) en ‘Burn after writing’ van Sharon Jones (Uitgeverij spectrum lifestyle)


Jubileum

Op 1 januari bestaat Pages 2 jaar! Dit had ik graag anders willen vieren, en een “standaard winactie” daar voelde ik dit keer ook niks voor, maar corona gooide hier ook roet in het mijn plannen. Wel wil ik misschien een groep opstarten waarin we met ons allen heerlijk over onze boeken kunnen praten, met dagelijks of wekelijks een thema. Demogelijkheden zijn reuze! De vraag is: lijkt jullie dit leuk? Laat mij dit weten, dan komt het vast goed!


Het afgelopen jaar

2020 was voor mij een minder leesjaar dan het jaar ervoor. Privé gebeurde er veel bij mij en daar ging mijn aandacht dan ook veelal naar uit.


Toch las ik in 2020 in totaal 18 boeken, en ben ik bezig in de volgende al komt deze waarschijnlijk bij de lijst voor het volgende jaar op.


Enkele van mijn topboeken van het afgelopen jaar zijn:

- ‘Uit schaamte’ van Tex Rijnders

- ‘Gebroken adem’ van Latoya Morris

- ‘De droom van Ha’adam’ van Harold Stevens


Hoe zag jullie leesjaar er uit? Hebben jullie dit jaar nog topboeken gelezen?


More Pages

Waar volg jij Pages? Pages is inmiddels te vinden op:

Facebook en Instagram

Hebban

Libris, LinkedIn, Standaardboekhandel, Langzullenwelezen, Amazon, Bol en andere boekensites

Youtube

Twitter en Pinterest

Vind, volg, like en reageer!

Jullie zijn meer dan welkom!


Pages in 2021

Voor 2021 heb ik weer een paar mooie blogtours op de planning staan. Verschillende boeken van uitgeverij Hamley zullen op mijn deelname kunnen rekenen. Ook zal het eindelijk de beurt zijn voor mijn deelname aan de blogtour rondom het boek ‘Weerwolven van Waraine’ van Eva Linden. Hier kijk ik zo naar uit en ik ben haar zo dankbaar dat ik haar mocht helpen met de cover reveals en het interview via mijn blog. Big Huge Thank You!


Verder zal ik meer proberen te lezen uit eigen kast en hoop ik over het algemeen actiever te zijn.


Heb jij nog een leuk idee? Schroom dan niet om mij een bericht te sturen. Ik luister graag naar je idee.


Next Pages

Dit jaar startte ik met mijn beste zelf, en dit jaar start ik wederom met een boek van Amerikaans auteur Mike Bayer.


Tot de volgende Monthly Pages!En alvast een hele fijne jaarwisseling gewenst!Liefs Nicole

3 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page