top of page
  • Foto van schrijverNicole

Monthly Pages september 2021

Monthly Pages


September, 2021


De zomer lijkt zo goed en wel voorbij. Voor mij betekende dat ook dat ik het sporten weer wat meer op moet pakken na een zomer “vrij” te hebben genomen. Nu heb ik een jaarabonnement afgesloten van SkillYoga, kennen jullie deze app? En welke sporten doen jullie?


Eerder vertelde ik jullie al over mijn nominatie voor ‘Held van de Hof’. Zal ik gewonnen hebben? Je leest het hieronder.


Deze maand startte ik ook met het uitproberen van de ‘Barefoot’ levensstijl. En nee ik ga hierin niet zover als de anderen en ik blijf gewoon schoenen dragen als ik weg moet, maar in huis loop ik nu dus op blote voeten en mijn hond laat ik uit op slippers. Heeft iemand van jullie hier ervaring mee? Ik moet zeggen dat het voor mij tot nu toe echt wel goed voelt. En nee, koude voeten heb ik niet!


Blogs

De volgende recensieblogs zijn deze maand op Pages verschenen:

- Geluk voor de kat (8 september)

- Eens stoïcijns jaar (18 september)


Er waren deze maand geen losse blogs.


Lees het terug op de website, Hebban spot, Facebookpagina, Twitter en Instagram!


Bookhaul

Wat een heerlijke maand was het voor mijn boekenkast!

Van mijn eerste tegoed vanuit ASR (hieronder meer hierover) kocht ik ‘Niet te breken’ van Sander Aarts, om ook ‘Missie Mindset’ te kopen bij mijn lokale boekwinkel. Bij Boeklin kon ik de verleiding niet weerstaan toen ik een paar titels nieuw binnen zag komen die al langer op mijn wensenlijstje stonden. Dus ik bestelde ‘De buitenjongen’ van Paolo Cognetti, ‘De engelenmaker’ van Stefan Brijs en ‘Ons feilbare denken’ van Daniel Kahneman.

Bij de Makro kocht ik ‘De anatomie van dromen’ van Chloe Benjamin.

En als laatste kreeg happy me een cadeaubon te besteden bij een blauwe man, dus kon ik ook daar mooi inslaan. Ik koos voor ‘12 Regels voor het leven’ van Jordan B. Peterson, ‘Elementaire gewoontes’ van James Clear, ‘Diep werk’ van Cal Newport en als laatste ‘Dear good morning’ van Lienke de Jong.


Monthly Fav

De monthly fav van deze maand is ‘I love Happy Cats’ omdat ik vind dat Anneleen Bru van Felinova hierin veel goede (beginners-) tips deelt die iedere kattenliefhebber zou moeten kennen.


ASR Vitality

Eerder al sprak ik over dat ik met mijn eerste ASR tegoed een boek had gekocht. Dit alles hangt samen met de app ASR Vitality en het kopen van mijn iWatch. Wanneer je namelijk via deze app het horloge koopt dan kun je het aankoopbedrag terugverdienen door voldoende te bewegen! Je beweging wordt omgezet naar punten en die punten staan weer voor een bepaald bedrag wat je terugkrijgt. Hiervoor moet je wel het abonnement van 3,50€ afsluiten, maar geloof me, at bedrag haal je er dus zeker wel uit.

En dat is dan nog niet eens het enige. Want naast dit systeem kun je via weekdoelen extra punten scoren die je weer kunt omwisselen voor tegoeden. Ik had 4 weken nodig voor 4 tegoeden die gelijkstonden aan een blauwe-man-cadeaukaart van 20,00€. Superleuk toch! En nee je hoeft geen verzekering bij ASR te hebben. En nee dit is ook niet te mooi om waar te zijn (want dat dacht ik eerst ook…).

Hopelijk hebben jullie iets aan deze tip!


Held van de Hof

Genomineerd zijn voelde al zo bijzonder, maar toen de avond daar was hoopte ik natuurlijk ook op winst. Hoe mooi zou dit zijn? Helaas ben ik het echter niet gewonnen; Juf Sanne uit een nabijgelegen dorp nam de award in ontvangst. Met haar 4000 tiktok volgers kon ik en de andere genomineerde brandweerman de strijd niet winnen.

Maar heel erg was het niet; want het feestje zelf was superleuk en de aandacht voor de zwerfkatten is er enorm door gestegen!


Pages wil jouw mening!

Pages zou graag jullie mening willen. Wat zouden jullie leuk vinden om te zien op Pages? Wat missen jullie? Pages staat altijd open voor jou mening of idee, dus schroom niet en laat van je horen!


More Pages

Waar volg jij Pages? Pages is inmiddels te vinden op:

Facebook, Instagram, Twitter en Youtube

Hebban en Goodreads

Libris, LinkedIn, Bol en andere boekensites

Vind, volg, like en reageer! Jullie zijn meer dan welkom!


Next Pages

De volgende maand probeer ik mijn kattenkennis revolutionair te verbeteren!


Tot de volgende Monthly Pages!


Liefs Nicole

9 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page