top of page
  • Foto van schrijverNicole

Monthly pages september 2019

En toen was het al weer herfst. Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar afgezien van de regen ben ik altijd prima tevreden in de herfst. Om mij heen hoor ik van veel mensen dat ze het grauw vinden, maar ik kijk er heel anders naar. Mijn introverte aard wordt hier wel blij van.

Wat is jouw favoriete seizoen?


Blogs

De blogs van deze maand zijn:

- Je einde is een dood ornaatelfje (6 september)

- Intriges, een mysterieuze stem en 1 bedrijf (18 september)

- Praktisch geluk (29 september)

En nog een los bericht:

- Update Hoogspanning van Izzy van der Horst

Lees ze terug op de website en op mijn facebookpagina!


Book haul


Sommige mensen zijn engelen. En als je aan mij vraagt of ik een stapel boeken van je wil hebben, dan ben je in mijn ogen toch echt een engel! Zo kreeg ik een hele stapel boeken, waarvan ik er 8 direct in mijn kast zette. Dit zijn: Dus ik ben van Stine Jensen en Rob Wijnberg, Het drama van het begaafde kind van Alice Miller, Introvert door het leven van Marti Olsen Laney, Flow Psychologie van de optimale ervaring van Mihaly Csikszentmihalyi (punten en veel bewondering voor wie die naam uit kan spreken!), Mindset, de weg naar een succesvol leven van Carol S. Dweck, Ja-maar wat als alles lukt? Van Berthold Gunster, Kom hier dat ik u kus van Griet op de Beeck en De 100-jarige man die uit het raam klom en verdween van Jonas Jonasson.

Naast deze mooie gekregen stapel won ik via bol.com een prachtig exemplaar van Yang Sheng van Katie Brindle en kreeg ik van Sandra J. Paul van uitgeverij Hamley Books een recensie exemplaar van het prachtige sprookje Day Dreamer van Luna van Roosen.


Monthly Fav

De Monthly Fav van deze maand is dit keer een erg makkelijke keuze. Dit is namelijk zonder twijfel Jongen verslindt heelal van Trent Dalton! Dit boek heeft mij zo gegrepen en is dan ook onmiddellijk in mijn persoonlijke top 25 beland. Erg lang keek ik uit naar dit boek en mede dankzij Luna van het blog Leesdame heb ik het boek nu in mijn bezit en mocht ik het lezen. Dankbaar!


More Pages

Verder is Pages by Nicole druk bezig met haar uitbreiding. Dit gaat gestaag, maar we blijven vooruit gaan.

Waar volg jij Pages?

Op mijn website www.pagesbynicole.com kun je je aanmelden voor de nieuwsbrief, maar je kunt je ook registreren zodat je op posts kunt reageren. Wel zo leuk!

Via de Facebook pagina “Pages by Nicole” plaats ik ook regelmatig berichten. Ook filmpjes, en kleinere berichten worden op deze pagina geplaatst. Leuk om te volgen, toch? Steun Pages en geef een dikke like!

Als laatste is Pages ook te vinden bij lezerscommunity Hebban via www.hebban.nl/spot/pages.

Wil jij helpen Pages by Nicole groter te maken? Verspreid dan mijn links met de rest van het land! Laat je vrienden en familie weten dat Pages by Nicole bestaat, deel en like mijn berichten op Facebook en volg mij en mijn spot op hebban.nl


Aankondiging!!!

Wie mij volgt zou het al gezien kunnen hebben, maar in december is Pages heel wat van plan! Wat, dat hou ik nog even voor me, maar ik hoop wel dat ik meerdere mensen blij mag gaan maken. En omdat de tijd snel gaat laat ik jullie nu al weten dat er iets komen gaat. Dus laat zo veel mogelijk mensen de pagina een like geven want hoe meer zielen hoe meer vreugd!!!

NB: deze acties zullen alleen op facebook gehouden worden.


Next Pages

De komende maand breng ik in eerste instantie al dagdromend door.

Wat er daarna nog zal volgen is voor mij ook nog een verassing…


Tot de volgende Monthly Pages!


Liefs Nicole

5 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page