top of page
  • Foto van schrijverNicole

Monthly Pages oktober 2019

Hoewel voor mijn gevoel de scholen pas net weer begonnen waren, was het deze maand al weer tijd voor de herfstvakantie. Wij hebben in deze vakantie niet heel veel gedaan, al stond ik wel met een lekke autoband op ongeveer 30 minuten rijden van thuis af stil. Samen met de kinderen gewacht op mijn man; de reddende engel van de dag.

Wat hebben jullie in de herfstvakantie gedaan?


En dan is het vandaag Halloween! Dit feest trekt me toch echt wel hoor. Dit jaar hebben we er nog niet echt wat aan gedaan, maar plannen voor volgend jaar, mede op verzoek van mijn kinderen zijn er al zeker.

Vieren jullie Halloween? En wat doen jullie dan zoal?


Blogs

De blogs van deze maand zijn:

- Dagdromend verdwalen naar een kasteel (29 oktober)


En nog een los bericht:

- Aankondiging Pages haar eerste blogtour deelname

- Teaser feestmaand

- Pages op Insta!

- Verwennerij met kattige boeken


Lees ze terug op de website en op mijn Facebook en Instagram!


Book haul

Deze maand een nette book haul van in totaal 8 boeken.

Ik won Weet je, ik heb het ook niet gemakkelijk geschreven door Wilfried Van Craen bij bol.com Verse Inkt editie 133.

Daarna ontving ik als recensie exemplaren twee boeken van de Warrior Cats. De Wildernis in is hiervan een speciale geïllustreerde editie. Gansveders vloek is een los te lezen mini avontuur. Beide boeken kwamen voor mij deels als een verassing, want ik had ze eerlijk gezegd al niet meer verwacht. Desalniettemin ben ik er erg blij mee.

Toen ik gisteren 30 oktober bij de kruidvat naar binnen liep vond ik tot mijn blijdschap 5 boeken met katten in de hoofdrol. Blij! Ik kon alleen geen keuze maken, iets wat ik van mijn man wel had gemoeten maar tja hij was er niet bij! En dus kocht ik ze alle 5!


Monthly Fav

Mijn monthly fav van deze maand is Day Dreamer van Luna van Roosen. Erg mooi om in haar “stem” een nieuw en modern sprookje te mogen ontdekken. Echt een aanrader!


Pages haar eerste blogtour

Hierboven bij de blogs werd het al even genoemd, maar Pages mag meedoen aan haar eerste blogtour! Deze wordt georganiseerd door Uitgeverij Hamley Books en het gaat om het boek Het leven dat ik kende geschreven door Esther Boek. Ik ben hier erg trots op en toch vind ik het ook best wel spannend. Dankbaar ben ik in ieder geval wel dat ik deel uit mag maken van de bloggroep van Uitgeverij Hamley Books. Mijn recensie kunnen jullie verwachten op 28 november.


Feestmaand!!!

December is altijd al een feestmaand, met zowel sinterklaas als de kerstman die het land weten te overspoelen met warmte, gezelligheid en soms ook cadeautjes. Pages gaat hier fijn aan mee doen! Zo zullen er in de maand december meerdere (!!!) winacties gehouden worden. Deze acties worden voor nu wel alleen op de Facebook pagina gehouden.


Op 1 januari bestaat Pages 1 jaar!

Ook dit zullen we vieren. Het zal tegelijkertijd de afsluiter zijn van de feestmaand van ervoor.

Sterker nog, dit zal een erg mooi prijzenpakket worden!


Ik heb zin in deze feestmaand. Jullie ook?


Instagram

Het is echt waar, Pages is sinds kort ook op Instagram actief!


Meer winacties? Koop je boek via de link

Oké, dit verdient een beetje meer uitleg.

Winacties zijn niet gratis, en omdat Pages nog jong en groeiende is komen deze kosten toch echt op mijzelf neer. Boeken komen uit eigen kast, worden door mij nieuw gekocht en verzendkosten betaal ik ook zelf.

Heel graag wil ik vaker (en betere) winacties houden, maar mijn portemonnee laat dit nou eenmaal ook niet altijd toe. Willen jullie als lezers van Pages ook vaker een mooie winactie? Help dan een beetje mee. Lees je een recensie over een boek en denk je daarna dat jij het boek ook graag wilt lezen? Koop het boek dan via de link die ik erbij geplaatst heb. Op deze manier krijg ik een klein beetje steun en dat kan ik dan weer inzetten voor nieuwe winacties. Win-win voor iedereen!


More Pages

Verder is Pages by Nicole druk bezig met haar uitbreiding. Dit gaat gestaag, maar we blijven vooruit gaan.

Waar volg jij Pages?

Op mijn website www.pagesbynicole.com kun je je aanmelden voor de nieuwsbrief, maar je kunt je ook registreren zodat je op posts kunt reageren. Wel zo leuk!

Via de Facebook pagina “Pages by Nicole” plaats ik ook regelmatig berichten. Ook filmpjes, en kleinere berichten worden op deze pagina geplaatst. Leuk om te volgen, toch? Steun Pages en geef een dikke like!

Sinds kort is Pages ook actief op Instagram. Volg mij daar via www.instagram.com/pagesbynicole.

Als laatste is Pages ook te vinden bij lezerscommunity Hebban via www.hebban.nl/spot/pages.


Wil jij helpen Pages by Nicole groter te maken? Verspreid dan mijn links met de rest van het land! Laat je vrienden en familie weten dat Pages by Nicole bestaat, deel en like mijn berichten op Facebook en Instagram en volg mij en mijn spot op hebban.nl


Next Pages

Van strijdloze monniken naar strijdende katten. Volgende maand kan het allemaal!


Tot de volgende Monthly Pages!


Liefs Nicole

6 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Opmerkingen


bottom of page