top of page
  • Foto van schrijverNicole

Monthly pages november 2020


Bij mij thuis zijn we al klaar voor de verjaardag van de Sint aanstaande zaterdag. Ter voorbereiding hierop kwam er vanuit het werk van mijn man al een heuse PAC-jes piet (PAC is personeel activiteiten commissie) op bezoek om onze kinderen van een mooi cadeau te voorzien. En hoewel de Sint zijn verjaardag nog moet vieren, zie ik her en der ook al lichtjes verschijnen. De sfeer zit er hier al goed in.


Corona zal zeker gevolgen hebben voor de feestdagen. Hoe gaan jullie het vieren?


Blogs

De volgende recensieblogs zijn deze maand op pages verschenen:

- Winterrijk ontdooid (19 november)

- Waarheid in verdrukking (22 november)


Enkele van de losse berichten:

- Winactie van Thee van Isa is geloot met kortingscode voor anderen

- Unboxing video ‘Mijn hart van ijs’


Lees ze terug op de website, Hebban spot, Facebook pagina en Instagram!


Book haul

Deze maand kocht ik 4 boeken en kreeg ik er 2. Ik kocht ‘De kabbalist’ van Geert Kimpen, ‘Norma’s Universum’ van Norma Miedema, ‘Het einde van de eenzaamheid’ van Benedict Wells en ‘De beschermengel’ van Paulo Coelho. Ik kreeg ‘Hex’ van Thomas Olde Heuvelt en ‘De edele kunst van not giving a f*ck’ van Mark Manson.

Kennen jullie deze boeken al? Wat vonden jullie ervan?


Monthly Fav

Deze maand is ‘Mijn Waarheid’ van Sandra J. Paul mijn absolute favoriet. Bijzonder concept, invloed van perspectief en interpretatie en een goed en origineel geschreven plot. Heerlijk!


Pages wil jou mening!

Pages zou graag jullie mening willen. Wat zouden jullie leuk vinden om te zien op Pages? Wat missen jullie nog? Pages staat altijd open voor jou mening of idee, dus schroom niet en laat van je horen!


More Pages

Waar volg jij Pages? Pages is inmiddels te vinden op:

Facebook en Instagram

Hebban

Libris, LinkedIn, Standaardboekhandel, Langzullenwelezen, Amazon, Bol en andere boekensites

Youtube

Twitter en Pinterest

Vind, volg, like en reageer!

Jullie zijn meer dan welkom!


Next Pages

Komende maand hoop ik eindelijk weer eens een boek uit eigen kast te mogen lezen. Welke dat gaat worden weet ik ook nog niet.


Tot de volgende Monthly Pages!


Liefs Nicole

5 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

コメント


bottom of page