top of page
  • Foto van schrijverNicole

Monthly Pages november 2019

Sinterklaas is weer in het land! Deze vrolijke tijd brengt altijd veel drukte met zich mee, maar toch maken de blije kindergezichtjes heel veel goed.

De voorbereidingen voor de decembermaand lopen hier in huis redelijk soepel tot nu toe. De kinderen kijken erg uit naar pakjesavond en voor de kerst hebben wij leuke dingen op de planning staan. Ik hoop voor jullie hetzelfde.

Omdat december een echte feestmaand is wilde Pages niet achterblijven in deze feestgedachte. Daarom is op de facebookpagina van Pages ook al de eerste winactie van start gegaan waarin een heel mooi kinderboekenpakket te winnen valt!

Vrijdag de 29e was het tevens Black Friday. Op deze dag, zonder daar echt bij stil te staan, plaatste ik een bestelling bij boekenkraam.nl. Binnenkort laat ik zien welke 8 boeken ik gekocht heb.

Trots ben ik deze maand ook op mijn deelname aan de blogtour van Het leven dat ik kende van Esther Boek. Dit was mijn allereerste blogtour en ik vond het echt zo enorm leuk om aan mee te mogen werken! Ik hoop dat ik aan vele andere blogtours in de toekomst mee mag doen.


Blogs

De blogs van deze maand zijn:

- De kunst van de strijdloze overwinning (10 november)

- Clankatten en een poesiepoes (16 november)

- Onwerkelijke werkelijkheid (28 november)


Enkele van de losse berichten:

- Promotie rondom radio optreden van Izzy van der Horst

- Unboxing filmpje van Het leven dat ik kende BlogtourBox


Ennnnn

De eerste feestmaand winactie is ook geplaatst op 28 november. Deze actie loopt nog tot 5 december!

Lees ze terug op de website, Hebban spot, Facebook pagina en Instagram!


Book haul


Mijn maand begon goed toen ik via Bol.com het boek Weigevoel van Cindy Pieterse won. Ook ontving ik Je beste ik van Mike Bayer als recensie exemplaar vanuit uitgeverij Scriptum. Dit boek ben ik momenteel aan het lezen. Van uitgeverij Kosmos mocht ik Inner Spark van Kristin Vikjord recenseren en vanuit uitgeverij Ankh-Hermes kreeg ik Ongetemde Wijsheid van Mirabai Starr toegestuurd om te recenseren. Voor de blogtour kreeg ik van Esther Boek haar uitgever Hamley Books de BlogtourBox toegezonden met daarin mijn exemplaar van Het leven dat ik kende, waarvan inmiddels de recensie online staat. Via de groep Thrillers & More won ik een exemplaar van Alles is nu, geschreven door Amy Giles. Als laatste ontving ik als recensie exemplaar het boek Uit schaamte geschreven door Tex Rijnders.


Monthly Fav

Mijn monthly fav van deze maand is toch echt de speciale geïllustreerde editie van Warrior Cats: De wildernis in van Erin Hunt. Enorm genoten van dit super originele verhaal waardoor ik ook anders naar mijn eigen katten ben gaan kijken.


Pages haar eerste blogtour

Deze maand was voor mij extra bijzonder, immers is elke maand bijzonder op haar eigen manier, omdat het tijd was voor Pages haar eerste blogtour. Ik plaatste een unboxing filmpje van de BlogtourBox en op 28 november kwam mijn aandeel in deze blogtour online. Ik vond dit erg leuk om te doen en ben Uitgeverij Hamley Books dan ook enorm dankbaar dat ik deel uit mag maken van haar bloggroep.


Feestmaand!!!

December is altijd al een feestmaand, met zowel sinterklaas als de kerstman die het land weten te overspoelen met warmte, gezelligheid en soms ook cadeautjes. Pages gaat hier fijn aan mee doen! Zo zullen er in de maand december meerdere (!!!) winacties gehouden worden. Deze acties worden voor nu wel alleen op de Facebook pagina gehouden.


Op 28 november is de eerste winactie online gekomen waarin maar liefst 4 kinderboeken te winnen zijn. Kijk op mijn facebookpagina voor de voorwaarden om mee te kunnen doen. De actie loopt tot 5 december.


Op 1 januari bestaat Pages 1 jaar!

Ook dit zullen we vieren. Het zal tegelijkertijd de afsluiter zijn van de feestmaand van ervoor.

Sterker nog, dit zal een erg mooi prijzenpakket worden!

Ik heb zin in deze feestmaand. Jullie ook?


Instagram

Het is echt waar, Pages is sinds kort ook op Instagram actief!


Meer winacties? Koop je boek via de link

Oké, dit verdient een beetje meer uitleg.

Winacties zijn niet gratis, en omdat Pages nog jong en groeiende is komen deze kosten toch echt op mijzelf neer. Boeken komen uit eigen kast, worden door mij nieuw gekocht en verzendkosten betaal ik ook zelf.

Heel graag wil ik vaker (en betere) winacties houden, maar mijn portemonnee laat dit nou eenmaal ook niet altijd toe. Willen jullie als lezers van Pages ook vaker een mooie winactie? Help dan een beetje mee. Lees je een recensie over een boek en denk je daarna dat jij het boek ook graag wilt lezen? Koop het boek dan via de link die ik erbij geplaatst heb. Op deze manier krijg ik een klein beetje steun en dat kan ik dan weer inzetten voor nieuwe winacties. Win-win voor iedereen!


More Pages

Verder is Pages by Nicole druk bezig met haar uitbreiding. Dit gaat gestaag, maar we blijven vooruit gaan.

Waar volg jij Pages?

Op mijn website www.pagesbynicole.com kun je je aanmelden voor de nieuwsbrief, maar je kunt je ook registreren zodat je op posts kunt reageren. Wel zo leuk!

Via de Facebook pagina “Pages by Nicole” plaats ik ook regelmatig berichten. Ook filmpjes, en kleinere berichten worden op deze pagina geplaatst. Leuk om te volgen, toch? Steun Pages en geef een dikke like!

Sinds kort is Pages ook actief op Instagram. Volg mij daar via www.instagram.com/pagesbynicole.

Als laatste is Pages ook te vinden bij lezerscommunity Hebban via www.hebban.nl/spot/pages.


Wil jij helpen Pages by Nicole groter te maken? Verspreid dan mijn links met de rest van het land! Laat je vrienden en familie weten dat Pages by Nicole bestaat, deel en like mijn berichten op Facebook en Instagram en volg mij en mijn spot op hebban.nl


Next Pages

We werken toe naar het einde van het jaar als onze beste zelf. Vlak voor het feest van de lichtjes probeer ik mijn eigen spark te vinden om het jaar in wijsheid af te kunnen sluiten.


Tot de volgende Monthly Pages!


En alvast hele fijne feestdagen gewenst!


Liefs Nicole

4 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

留言


bottom of page