top of page
  • Foto van schrijverNicole

Monthly Pages maart 2021

De laatste dag van de maand Maart en iedereen heeft het er volgens mij over: De Zon! Wij hebben dan ook zoveel mogelijk zon proberen te pakken en hebben net ook nog lekker gewandeld met onze nieuwe pup. Hopelijk hebben jullie ook van de zon kunnen genieten. Wat is jullie favoriet bezigheid op een mooie dag als vandaag?


En inderdaad, ik schreef hierboven over onze nieuwe pup. Na het overlijden van onze vorige herder miste ik het hebben van een hond zo enorm. En dus kochten we Jace, een Duitse Herder pup van toen 8 weken, maar inmiddels is hij 11 weken. We zijn enorm dol op hem en kunnen hem nu al niet meer missen.


Eind vorig jaar vertelde ik onder andere over mijn plannen om een kleinschalige diernopvang vanuit huis te starten. Ik mag jullie vertellen dat ik hiervoor betn gaan samenwerken met Stichting Zwerfkatten Nederland. Deze mooie stichting heeft als doel Nederland tegen 2040 op een diervriendelijke manier zwerfkat vrij te krijgen. Ik zal vanuit mijn opvang zorg mogen gaan dragen over zwerfkittens. Meer informatie vinden jullie op de facebook pagina: www.facebook.com/dierenvandehof maar je kunt ook mailen naar info@dierenvandehof.nl.


Blogs

De volgende recensieblogs zijn deze maand op Pages verschenen:

- Begin met het dessert ( 18 maart)

- Moonologist ( 24 maart)

- Tot leven gewekte waarschuwing ( 30 maart)


Er waren deze maand geen losse blogs.


Lees het terug op de website, Hebban spot, Facebook pagina, Twitter en Instagram!


Book haul

Deze maand ontving ik één recensie exemplaar, en wel ‘2021 Kamp Alpha – De nieuwe wereld’ geschreven door Suzanna Esther (Poseidon Uitgevers).

Daarnaast kocht ik bij Felinove het promopakket met daarin ‘I love Happy Cats’, ‘Revolutie’ en ‘Werkboek voor een gelukkige kat’.


Monthly Fav

Deze maand las ik ‘Sugar Rush’ van Sandra J. Paul en ‘Als doden spreken’ van Mel Hartman. Het derde boek, ‘Leven met de maan’ van Yasmin Boland, las ik vorig jaar, maar recenseerde ik nu om het een jaar lang in de praktijk te kunnen brengen.

Van de twee gelezen boeken is ‘Als doden spreken’ deze maand mijn monthly fav. Bijzondere creaties, humorvolle en eigenzinnige April en Terr hebben inmiddels een plekje in mijn lezershart.


Pages wil jou mening!

Pages zou graag jullie mening willen. Wat zouden jullie leuk vinden om te zien op Pages? Wat missen jullie nog? Pages staat altijd open voor jou mening of idee, dus schroom niet en laat van je horen!


More Pages

Waar volg jij Pages? Pages is inmiddels te vinden op:

Facebook en Instagram

Hebban

Libris, LinkedIn, Amazon, Bol en andere boekensites

Youtube

Twitter en Pinterest

Vind, volg, like en reageer!

Jullie zijn meer dan welkom!


Next Pages

Volgende maand betreed ik een nieuwe wereld die wel eens meer actueel dan ooit kan zijn…


Tot de volgende Monthly Pages!


Liefs Nicole

8 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page