top of page
  • Foto van schrijverNicole

Monthly pages maart 2020

Op zo’n moment ben ik vooral dankbaar. Dankbaar dat ik mijn gezin compleet heb en dat we de quarantaine redelijk doorkomen. En ik merk dat ik in vertrouwen leef. Ook dit komt goed, one way or another.

Hoe komen jullie deze tijd door? Via deze weg wil ik iedereen die een geliefde heeft verloren heel veel sterkte wensen, en hen die (erg) ziek zijn heel veel beterschap.

Ondanks al het nare nieuws de hele dag geniet ik alsnog van de kleine dingen. Mijn gezin, mijn boeken, het mooie weer, de lente. Want laten we vooral niet vergeten dat de lente ook is begonnen!

Blogs

De blogs van deze maand zijn:

- Want echt zijn moet je durven (3 maart)

- Foto in het medaillon (12 maart)

Enkele van de losse berichten:

- Unboxing video Gebroken Adem

- Bookhaul Boekenmarkt Delden

- Blogtour graphic Hell City

- Unboxing video Hell City

- Traject aankondiging n.a.v. Leven met de maan van Yasmin Boland

Lees ze terug op de website, Hebban spot, Facebook pagina en Instagram!

Book haul

Deze maand had ik een heerlijke bookhaul. Vanuit Hamley Books ontving ik Gebroken Adem van Latoya Morris en Hell City van Joanne Carlton, beide als onderdeel van de blogtours.

Vanuit Meulenhoff Boekerij kreeg ik de kans om testlezer te worden van het boek De Cambridge happiness-profiler van Patrick van Hees. Ik volgde bij hem ook een webinar over dit boek. Mijn recensie kunnen jullie snel lezen, maar ik kan al wel verklappen dat het zeker wel een boek is om aan te raden.

Op een lokale boekenmarkt kocht ik De ontdekking van de hemel van Harry Mulisch, De wereld van Sofie van Jostein Gaarder, Spoedcursus verlichting van Tijn Touber en Wandelen van Frédéric Gros. Bij het blauwe mannetje kocht ik King - Spelen met vuur van Olivia Lewis, Waterschapsheuvel van Richard Adams en Oude wijze honden van Elli H. Radinger.

Bij de perfect next read won ik Nachtvlinder van Teske de Schepper en De wrede prins van Holly Black.

Monthly Fav

Uit Schaamte van Tex Rijnders, waar ik de recensie: Want echt zijn moet je durven over schreef, heeft echt indruk op mij gemaakt. Waarom precies kunnen jullie lezen in genoemde recensie. Maar dit boek is wel zo een boek die ik eigenlijk iedereen gewoon gun! En daarom is Uit schaamte mijn monthly fav!

©Boekbeleving

Begin dit jaar introduceerde ik ©Boekbeleving op Pages. Met dit concept heb ik dit keer 8 boeken genomineerd om te beleven en daar “opdrachten” aan gekoppeld. Uit deze genomineerden konden jullie, mijn volgers, jullie stem uitbrengen op jullie favoriet. En stemmen deden jullie!

Het boek Hoefijzers in Japan van Mia Farnwood won deze eerste editie van ©Boekbeleving, en dus zal ik mij gaan onderdompelen in de paardenwereld. Hoe precies? Dat hou ik voor nu nog even voor mijzelf, maar weet dat ik er druk mee bezig ben, en dat ik het stiekem toch ook wel een beetje erg spannend vind.

Ook hierin is de invloed van corona echter merkbaar. Ik had al wat afspraken staan, en voor nu staan ze ook nog want de laatste maatregelen hebben hier niet direct invloed op. Maar als de maatregelen verder uitgebreid worden dan zal ik ook hierin wellicht moeten aanpassen. Achter de schermen zal ik dit in goede banen proberen te leiden. Vooralsnog ga ik ervan uit dat jullie dit jaar gewoon kennis mogen maken met de allereerste ©Boekbeleving van Pages!

Pages roept!

Met betrekking tot de ©Boekbeleving wil ik graag nog wel een oproep doen. Voor het filmen en de bewerking van dit materiaal zoek ik eigenlijk nog iemand die dit leuk vindt om te doen en mij daarmee te helpen. Veel budget heb ik niet (wel een beetje…), maar ik kan je in ieder geval ook een big huge thank you geven en natuurlijk je eigen moment of fame!

Dit verzoek blijft ook in corona tijden staan.

Pages en Moonologist

Wie mij volgt heeft het kunnen lezen: ik las het boek Leven met de maan van Yasmin Boland en wilde dit boek niet recenseren. Waarom niet? Omdat dit boek zich perfect leent om uitgeprobeerd te worden. Om te kijken wat je er in de praktijk mee kan. En dus ga ik een jaar lang leven met de maan volgens Yasmin haar boek. Dit proces kun je volgen via de facebookpagina die ik hiervoor gemaakt heb. Deze is te vinden op www.facebook.com/moonologist. Volg jij mij daar al? Ik hoop dat we daar samen kunnen kijken wat de maan kan doen voor ons. Op 24 maart, toen de nieuwe maan in Ram stond, ben ik hiermee begonnen en ik hoop volgend jaar rond die tijd wel een recensie te hebben voor jullie. Mét praktijkervaring!

More Pages

Waar volg jij Pages?

Op mijn website www.pagesbynicole.com kun je je aanmelden voor de nieuwsbrief, maar je kunt je ook registreren zodat je op posts kunt reageren. Wel zo leuk!

Via de Facebook pagina “Pages by Nicole” plaats ik ook regelmatig berichten. Ook filmpjes, en kleinere berichten worden op deze pagina geplaatst. Leuk om te volgen, toch? Steun Pages en geef een dikke like!

Pages is ook actief op Instagram. Volg mij daar via www.instagram.com/pagesbynicole.

Als laatste is Pages ook te vinden bij lezerscommunity Hebban via www.hebban.nl/spot/pages.

Nieuw: via Amazon.nl zijn de recensies nu ook te volgen en Pages heeft een eigen kanaal op Youtube. Like, volg, reageer en wees welkom!

Wil jij helpen Pages by Nicole groter te maken? Verspreid dan mijn links met de rest van het land! Laat je vrienden en familie weten dat Pages by Nicole bestaat, deel en like mijn berichten op Facebook en Instagram en volg mij en mijn spot op hebban.nl

Next Pages

Ik ga geluk vinden in Cambridge, en reizen naar het heldere water van Ierland. Ik zal gered worden door een hond als de wereld in vuur en vlam staat. Wie weet red ik het ook nog om een traantje weg te pinken…

Tot de volgende Monthly Pages!

Liefs Nicole

5 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page