top of page
  • Foto van schrijverNicole

Monthly Pages juni 2019

Hallo zomer!


En wederom worden er allerlei hitterecords verbroken, waardoor mijn facebook zich vult met foto’s van gelijkgestemden die heerlijk buiten in het zonnetje zitten, of liggen, te lezen.

Persoonlijk had de maand juni voor mij meerdere hoogtepunten. Zo reden we naar Ochtrup, Duitsland, om kennis te maken met twee prachtige paarden. We hebben een heerlijke middag gehad met de verzorging van deze beauty’s.

Ook was ik aanwezig bij een lezing van Thomas Olde Heuvelt, waarin hij over zichzelf en over Echo vertelde. Dolores Dolly Poppedijn was ook onderwerp van gesprek. Voor mij een bijzondere avond in de Hengelose bibliotheek.

Maar wat toch echt wel het toppunt was dat ik erbij was! Waarbij? Bij het concert van Pink in de Amsterdam Arena! Wat een topvrouw, topartiest en topatleet is zij! Haar show komt uit haar tenen en ze gaat maar door en door. We keken onze ogen uit en hadden de volgende ochtend, ook al hadden we geen drank gehad, alsnog een gevoel wat toch het meeste weg had van een kater. Zo vaak komt Pink niet naar Nederland, en haar kaarten verkopen snel dus wij waren erg dankbaar dat we erbij mochten zijn.


Blogs

De blogs van deze maand zijn:

- Als bloederige wreedheid en onvoorwaardelijke liefde elkaar ontmoeten (4 juni)

- Op “visite” bij Thomas Olde Heuvelt (7 juni)

- Een aardige heks en een stilte in de natuur (11 juni)

- De waanzin van verdriet (23 juni)

Lees ze terug op de website!


Book haul


Drie boeken deze maand in mijn book haul.

Voor mij begon deze maand met de aankoop van Echo van Thomas Olde Heuvelt tijdens de Spannende Boeken Weken 2019. Hierbij kreeg ik een exemplaar van het boekje Dolores Dolly Poppedijn gratis als boekenweekgeschenk. Van deze laatste kunnen jullie de recensie teruglezen onder de titel De waanzin van verdriet.

Daarnaast ligt Hoogspanning van Izzy van der Horst. Een heel ander genre, het is namelijk een roman met een erotisch tintje. Hoogspanning kreeg ik van Izzy toegestuurd als recensie

exemplaar.


Monthly Fav

De Monthly Fav van deze maand is voor mij De buurheks van Wendy Noordzij. Op mijn blog kunnen jullie mijn 5 sterren recensie lezen. Dit boek roep ik deze maand uit tot Monthly Fav met name omdat ik het belangrijk vind dat dit boek er is! Het maakt kinderen bewust en helpt bij het vormgeven van een positiever beeld over heksen.


More Pages

Verder is Pages by Nicole druk bezig met haar uitbreiding. Dit gaat gestaag, maar we blijven vooruit gaan.

Waar volg jij Pages?

Via de website op www.pagesbynicole.com kun je je aanmelden voor de nieuwsbrief, maar je kunt je ook registreren zodat je op posts kunt reageren. Wel zo leuk!

Via de Facebook pagina “Pages by Nicole” plaats ik ook regelmatig berichten. Steun Pages en geef een dikke like!

Op mijn facebook pagina plaats ik ook andere kleinere berichten, zoals bijvoorbeeld een foto van mijn nieuwe bibliotheek/leeskamer. Leuk om te volgen, toch?

Als laatste is Pages ook te vinden bij lezerscommunity Hebban via www.hebban.nl/spot/pages.

Wil jij helpen Pages by Nicole groter te maken? Verspreid dan mijn links met de rest van het land! Laat je vrienden en familie weten dat Pages by Nicole bestaat, deel mijn berichten op Facebook en volg mij en mijn spot op hebban.nl


Next Pages

Bij mijn book haul van deze maand hebben jullie al een beetje kennis kunnen maken met Hoogspanning. Mijn recensie zal snel volgen dus hou hiervoor mijn pagina in de gaten.

Inmiddels heb ik ook al een volgend recensie exemplaar mogen ontvangen welke ik na het plaatsen van de recensie van Hoogspanning, zal gaan lezen.

Wat ik daarna precies zal lezen staat voor nu nog open.


Tot de volgende Monthly Pages!


Liefs Nicole

9 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page