top of page
  • Foto van schrijverNicole

Monthly Pages Juli 2020

Juli, 2020

Wellicht hebben jullie er al iets van gemerkt, maar op mijn blog is het wat stiller. Dit heeft onder andere te maken met de vakantie waardoor iedereen thuis is en ik daardoor minder rust vind om te lezen. Een andere reden is dat ik ben begonnen met een vakbekwaamheidsopleiding zodat ik straks mijn eigen opvang kan starten. Ook dit heeft aardig wat tijd en aandacht nodig, maar alles voor de diertjes natuurlijk!

Blogs

De blogs van deze maand zijn:

- In de ban van Elfhame (26 juli)

Enkele van de losse berichten:

- Geciteerd in een artikel

- Speciale Aestas Thee van Isa

Lees ze terug op de website, Hebban spot, Facebook pagina en Instagram!

Book haul

Ook deze maand groeide mijn collectie met 2 mooie boeken. Ik won bij de Perfect Next Read het boek ‘De verborgen wereld van de vos’ van Adele Brand en via een lokale weggeefhoek mocht ik ‘Nevelen van Avalon’ van Marion Bradley ophalen.

Monthly Fav

Deze maand plaatste ik maar 1 recensie. Omdat ik hier zeker wel van genoten heb benoem ik ‘De wrede prins’ van Holly Black tot mijn Monthly Fav van deze maand!

©Boekbeleving

Begin dit jaar introduceerde ik ©Boekbeleving op Pages. Met dit concept heb ik dit keer 8 boeken genomineerd om te beleven en daar “opdrachten” aan gekoppeld. Uit deze genomineerden konden jullie, mijn volgers, jullie stem uitbrengen op jullie favoriet. En stemmen deden jullie!

Het boek Hoefijzers in Japan van Mia Farnwood won deze eerste editie van ©Boekbeleving, en dus zal ik mij gaan onderdompelen in de paardenwereld. Hoe precies? Dat hou ik voor nu nog even voor mijzelf, maar weet dat ik er druk mee bezig ben, en dat ik het stiekem toch ook wel een beetje erg spannend vind.

Ook hierin was de invloed van corona merkbaar. Dit betekent echter niet dat ik het er zomaar bij laat zitten. Zoals het er nu naar uit ziet ga ik na de zomer verder met de voorbereidingen en het plannen. Vanaf dan zal er meer mogelijk zijn en valt er hopelijk weer één en ander te regelen. Ik hoop op jullie geduld.

Pages roept!

Met betrekking tot de ©Boekbeleving wil ik graag nog wel een oproep doen. Voor het filmen en de bewerking van dit materiaal zoek ik eigenlijk nog iemand die dit leuk vindt om te doen en mij daarmee te helpen. Veel budget heb ik niet (wel een beetje…), maar ik kan je in ieder geval ook een big huge thank you geven en natuurlijk je eigen moment of fame!

Pages en Moonologist

Wie mij volgt heeft het kunnen lezen: ik las het boek ‘Leven met de maan’ van Yasmin Boland en wilde dit boek niet recenseren. Waarom niet? Omdat dit boek zich perfect leent om uitgeprobeerd te worden. Om te kijken wat je er in de praktijk mee kan. En dus ga ik een jaar lang leven met de maan volgens Yasmin haar boek. Dit proces kun je volgen via de facebookpagina die ik hiervoor gemaakt heb. Deze is te vinden op www.facebook.com/moonologist. Volg jij mij daar al? Ik hoop dat we daar samen kunnen kijken wat de maan kan doen voor ons. Op 24 maart 2020, toen de nieuwe maan in Ram stond, ben ik hiermee begonnen en ik hoop volgend jaar rond die tijd wel een recensie te hebben voor jullie. Mét praktijkervaring!

Pages challenge Handboek voor de moderne Stoïcijn

Pages hartje challenges. Maar met de moonologist pagina en de ©Boekbeleving in de maak was het al een redelijk drukke bedoeling. Toch besloot ik er nog één bij te doen.

Het boek ‘Handboek voor de moderne Stoicijn’ van Massimo Pigliucci & Gregory Lopez bestaat namelijk voor het grootste deel uit een wekelijks te lezen stuk met een “praktijkopdracht” voor de rest van de week. Perfect dus om écht mee bezig te zijn. En dus lees ik op zondag de tekst om het in die week er na in de praktijk te brengen. Aan het einde van de rit, een rit van maar liefst 52 weken lang, ga ik kijken wat deze stoïcijnse oefening mij gebracht heeft, en wat het mogelijk jou als lezer dus ook zou kunnen brengen. Maar dit betekent niet dat jullie moeten wachten. Sterker nog: supertof als jullie mee doen met deze challenge!

Pages wil jou mening!

Pages zou graag jullie mening willen. Welke challenges zouden jullie leuk vinden om te houden op/met/via Pages? Laat het mij weten en wie weet rolt hier zomaar een fantastische gezamenlijke challenge uit!

Daarnaast staat Pages altijd open voor jou mening of idee, dus schroom niet en laat van je horen!

More Pages

Waar volg jij Pages? Pages is inmiddels te vinden op:

Facebook en Instagram

Hebban

Libris, LinkedIn, Amazon en Bol

Youtube

Twitter en Pinterest

Vind, volg, like en reageer!

Jullie zijn meer dan welkom!

Next Pages

Volgende maand is het mijn verjaardag, op de 8e om precies te zijn! Om dit samen met jullie te vieren plaats ik maandag 3 augustus een mooie winactie op mijn Instagram dit keer. Dit omdat mijn vorige winacties via Facebook zijn gegaan. Ik hoop jullie allemaal op mijn instagram te treffen!

Tot de volgende Monthly Pages!

Liefs Nicole

4 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

留言


bottom of page