top of page
  • Foto van schrijverNicole

Monthly Pages juli 2019

Heet, heter, heetst!


Het weer en het klimaat zijn twee verschillende dingen, maar toch geloofde in heel erg in de opwarming van de aarde toen het weer meer dan 40 graden werd. Niet dat ik anders niet in de opwarming geloof, maar het was nu wel even heel voelbaar geworden. Hoe zijn jullie die warme dagen doorgekomen? Ik heb ze toch echt veelal binnen doorgebracht bij de airco. Hoewel dat ding een behoorlijk lawaai maakt waar ik dan ook weer erg gevoelig voor ben, was het toch echt de meest aangename keuze.


Deze maand nam ik ook deel aan de Hebban meet-up, maar daarover verder in deze nieuwsbrief meer.


Eind juli zijn wij op vakantie geweest. Nou ja… 2 dagen kun je nauwelijks vakantie noemen, maar toch. We waren naar Phantasialand in Duitsland en we verbleven in het hotel op het park zelf. Dit park kan ik echt iedereen aanraden! Enorm schoon, leuke attracties voor een breed publiek, lekkere eettentjes (Churros!!!!!) en leuke shows. Wij hebben 2 volle dagen mogen genieten van dit park en het was een ware belevenis.


Blogs

De blogs van deze maand zijn:

- Exclusieve liefde inclusief gedeelde lusten (2 juli)

- Melanie Hoogvliet interviewde mij voor haar blog bookstamel (12 juli) (facebook only)

- Wervelstof uit het verleden (15 juli)

- Rocks and stones (31 juli)


Lees ze terug op de website!


Book haul


Deze maand had ik echt een geluk maand waardoor mijn book haul een bijna monsterlijk formaat kreeg!

Allereerst ontving ik Wervelstof van Suzanna Esther zelf als recensie exemplaar.

Op het blog van leesdame won ik, in verband met het 8 jarige bestaan van haar blog, een boekenbon ter waarde van 20 euro. Nog diezelfde dag kocht ik Jongen verslindt heelal van deze boekenbon.

Via de Stephen King fanclub won ik een boeken-

pakket met daarin 5 King boeken (Desperation, Dolores Clairborne, De duistere kant, Bezeten stad en Misery), en een klein boekje van Jack Lance.

Via bol.com won ik een zelfhulp boekenpakket met daarin: De eenvoud van aandacht van Cathelijne Esser, Rock your crystals van Hanneke Peeters, Dit boek gaat je leven veranderen van Ben Springer, Ontdek de kracht van ademen van Mr Breath en Aiki van Jean Philippe Desbordes.

Bij de Hebban meet-up ontving ik ook nog 2 boeken, hierover later meer.

Dan ontving ik vanuit uitgeverij Scriptum nog twee hele mooie recensie exemplaren, namelijk Unfu*k yourself van Gary John Bishop en Geluk is ook niet alles van Willem van der Does.

Als hekkensluiter heb ik Verlichting Nu van Steven Pinker gewonnen bij Verse Inkt nr 113, uitgegeven door bol.com. Een boek waarvan ik alleen al door het uiterlijk erg van onder de indruk ben.

In totaal zijn dat dus maar liefst 18 boeken!!!


Hebban Meet-Up 2019

Op 18 juli begaf ik mij in de avond richting Enschede, naar de boekwinkel van Broekhuis. Hier zou de meet-up plaats gaan vinden. Ik voelde me vereerd dat ik was uitgenodigd, maar voelde me tegelijkertijd ook best gespannen. Wie mij kent weet dat ik dit soort situaties eigenlijk best eng vind.

Gelukkig werd het een erg gezellige avond waarin ik samen met wat andere hebbanisten met Sander Verheijen en Soraya Vink in gesprek gingen. Over de inhoud mag ik uiteraard niks zeggen, wel kan ik zeggen dat iedereen bij Hebban zijn of haar stinkende best doet om Hebban voor iedereen zo goed mogelijk te maken!

Zoals inmiddels al wel bekend kregen we op deze avond een goodiebag mee naar huis. Heerlijk vind ik dit! Nog niet alle meet-ups zijn voorbij, dus ik ga niet te veel spoileren ook al weet ik dat anderen dit al wel hebben gedaan. Ik doe dat niet, want ik vond het zelf ook erg jammer om het te zien op de ochtend voordat ik naar de meet-up ging.

Wat ik al wel vast ga vertellen zijn de twee boeken die in deze goodiebag zaten en die dus ook bij mijn book haul van deze maand horen. In mijn goodiebag zat 1 boek wat iedere hebbanist van deze avond kreeg, namelijk een speciaal jubileum boek van Boekhandel Broekhuis. Erg bijzonder om te mogen hebben. Het tweede boek was een gepersonaliseerde, en de boekhandelaar heeft voor mij uitgekozen: Het zoutpad van Raynor Winn. Op de cover van dit boek staan de woorden: fijngevoelig, poëtisch en sensitief. Alleen hierom al werd ik verliefd op dit boek, want dit past zo enorm goed bij mij! Jullie kunnen je vast mijn blijdschap wel voorstellen!

Deze vrijdag, uiterlijk dit weekend, zet ik mijn allereerste video online die jullie de hele goodiebag zal laten zien. Even wachten dus nog, maar ik doe dit omdat ik voor de nog komende meet-up niks wil spoileren. En het wachten zal het waard zijn want misschien heb ik dan ook nog wel wat leuks voor jullie! Hou hiervoor mijn facebook maar in de gaten!


Monthly Fav

De Monthly Fav van deze maand is voor mij Hoogspanning van Izzy van der Horst. Op mijn blog kunnen jullie mijn 4 sterren recensie van dit boek lezen. Dit boek roep ik deze maand uit tot Monthly Fav met name omdat ik er erg van genoten heb en het taboedoorbrekend is over een onderwerp waar men eigenlijk niet snel over durft te praten.


More Pages

Verder is Pages by Nicole druk bezig met haar uitbreiding. Dit gaat gestaag, maar we blijven vooruit gaan.

Waar volg jij Pages?

Via de website op www.pagesbynicole.com kun je je aanmelden voor de nieuwsbrief, maar je kunt je ook registreren zodat je op posts kunt reageren. Wel zo leuk!

Via de Facebook pagina “Pages by Nicole” plaats ik ook regelmatig berichten. Steun Pages en geef een dikke like!

Op mijn facebook pagina plaats ik ook andere kleinere berichten, zoals bijvoorbeeld een foto van mijn nieuwe bibliotheek/leeskamer. Leuk om te volgen, toch?

Als laatste is Pages ook te vinden bij lezerscommunity Hebban via www.hebban.nl/spot/pages.


Wil jij helpen Pages by Nicole groter te maken? Verspreid dan mijn links met de rest van het land! Laat je vrienden en familie weten dat Pages by Nicole bestaat, deel mijn berichten op Facebook en volg mij en mijn spot op hebban.nl


Next Pages

Lava! Eindelijk zal ik haar kunnen lezen! Heb enorm naar dit boek uitgekeken en nu had ik op mijn leesplanning eindelijk een goed plekje vrij. Daarna is Unfu*k yourself van Gary John Bishop aan de beurt


En ik ben jarig in augustus dus voor mij is het een feestmaand! Wie weet voor jullie ook ;)!


Tot de volgende Monthly Pages!


Liefs Nicole

6 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page