top of page
  • Foto van schrijverNicole

Monthly Pages januari 2020

Monthly Pages


Januari, 2020


De eerste maand van dit nieuwe decennium zit er al weer op. Velen vinden januari een lastige maand, maar ik kan altijd heerlijk genieten van de rust en het terug naar het normale. Dat is, in mijn prive leven, want op Pages zorgde ik voor behoorlijk wat opschudding met mijn ©Boekbeleving. Maar we begonnen het jaar met Pages haar 1e verjaardag en de verloting van het boekenpakket, en we eindigden de maand met een aardige bookhaul welke ik bij elkaar zocht op de boekenbeurs van Glanerbrug.


Blogs

De blogs van deze maand zijn:

- Actiegerichte motivator (21 januari)

Enkele van de losse berichten:

- Loting winactie boekenpakket

- ©Boekbeleving introductie en uitslag

- Bookhaul boekenbeurs Glanerbrug

Lees ze terug op de website, Hebban spot, Facebook pagina en Instagram!


Book haul

Sinds kort ben ik ook op LinkedIn te vinden, hetzij niet met Pages, maar wel als mijn privepersoon. Via LinkedIn nam ik kennis van een boek die mijn interesse wist te wekken en na contact met auteur Harold Stevens stuurde hij mij zijn boek De droom van Ha’adam op.

Via de Facebook pagina van Voordeelboekenonline.nl won ik het boek Camino, geschreven door Graeme Simsion en Anne Buist.

Dan hebben we als laatste nog mijn bookhaul die ik kocht op de boekenbeurs van Glanerbrug. Tellend kom ik uit op 13 boeken, namelijk: De Celestijnse belofte + werkboek (James Redfield), Brida en De heks van Portobello (beide van Paulo Coelho), Heksenwijsheden (Brenda Knight), Voor ik doodga (Jenny Downham), De alchemie van het verlangen (Tarun J. Tejpal), De eenzaamheid van de priemgetallen (Paolo Giordano), Eten Bidden Beminnen (Elizabeth Gilbert), Vijftig tinten trilogie (E L James), Mijn leven in de wildernis (Miriam Lancewood)


Monthly Fav

Deze maand heb ik, onder andere door voorbereidingen van de ©Boekbeleving en ikzelf en gezinsleden die toch een griepje opvingen, “slechts” 1 boek kunnen lezen, hoewel nummer 2 nu wel bijna uit is. Dat betekent voor mijn Monthly Fav dat er maar weinig keuze is, waardoor Je beste ik van Mike Bayer deze maand mijn Fav is geworden.


©Boekbeleving

Begin dit jaar introduceerde ik ©Boekbeleving op Pages. Met dit concept heb ik dit keer 8 boeken genomineerd om te beleven en daar “opdrachten” aan gekoppeld. Uit deze genomineerden konden jullie, mijn volgers, jullie stem uitbrengen op jullie favoriet. En stemmen deden jullie!

Het boek Hoefijzers in Japan van Mia Farnwood won deze eerste editie van ©Boekbeleving, en dus zal ik mij gaan onderdompelen in de paardenwereld. Hoe? Dat hou ik voor nu nog even voor mijzelf, maar weet dat ik er druk mee bezig ben, en dat ik het stiekem toch ook wel een beetje erg spannend vind.


More Pages

Waar volg jij Pages?

Op mijn website www.pagesbynicole.com kun je je aanmelden voor de nieuwsbrief, maar je kunt je ook registreren zodat je op posts kunt reageren. Wel zo leuk!

Via de Facebook pagina “Pages by Nicole” plaats ik ook regelmatig berichten. Ook filmpjes, en kleinere berichten worden op deze pagina geplaatst. Leuk om te volgen, toch? Steun Pages en geef een dikke like!

Pages is ook actief op Instagram. Volg mij daar via www.instagram.com/pagesbynicole.

Als laatste is Pages ook te vinden bij lezerscommunity Hebban via www.hebban.nl/spot/pages.

Wil jij helpen Pages by Nicole groter te maken? Verspreid dan mijn links met de rest van het land! Laat je vrienden en familie weten dat Pages by Nicole bestaat, deel en like mijn berichten op Facebook en Instagram en volg mij en mijn spot op hebban.nl


Next Pages

Komende maand reis ik af naar Aruc, beleef ik weer een kattig avontuur en mag ik namens schrijfster Eva Linden alvast een tipje van de sluier oplichten over haar nieuwe boek Weerwolven van Waraine!


Tot de volgende Monthly Pages!


Liefs Nicole

6 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page