top of page
  • Foto van schrijverNicole

Monthly Pages januari 2019

Jeeejjj!!! Pages By Nicole is 1 maand oud!

Nou moet ik eerlijk toegeven dat dit een beetje een gok is, want op Facebook en Hebban bestaat Pages al net iets langer, maar de website is er pas deze maand bijgekomen. Om het toch een beetje overzichtelijk te houden heb ik besloten de “geboortedatum” van Pages op 1 januari 2019 te zetten.


Blogs

De blogs van deze maand zijn:

- Hebban Boekentipper (11 januari)

- Ik, muts, wil een www! (17 januari)

- Negentig dagen, dromen en geheimen (23 januari)

- “Het ontstak een vuur in me dat had liggen smeulen.” (31 januari)

Lees ze terug op de website!


Book haul

Mijn book haul van deze maand ziet er zo uit!


Ik kocht er 3 en won er 2.

Alle 5 een bijzonder verhaal. De boeken van Adrian Stone (Rune en Profeet van de duivel) won ik via de pagina van BookLover Saphira.

Het boek van Haemin Sunim en “Ik wist het” van Chantal van Gastel werden mij aangeraden via de Hebban Boekentipper, waardoor ik heb besloten ze aan te schaffen.

“Het Nachtcircus” van Erin Morgenstern is voor mij ook een bijzonder verhaal. Over dit boek is veel ophef over in boekenland en bij het welbekende blauwe mannetje is deze voor een schone 80 euro tweedehands te koop!!! Bizar bedrag uiteraard. Hierover ging het gesprek in een van de facebook groepen waar ik bij hoor. Daar vertelde ik dat ik graag het boek wilde hebben, maar dan wel voor een “fatsoenlijk” bedrag. Hierop kreeg ik van Marie het antwoord dat ze het boek dubbel had (oeps!) en dus wel een exemplaar wilde verkopen. Sindsdien ben ik trotse eigenaar van dit prachtexemplaar.


Monthly Fav

Deze maand was mijn favoriete boek overduidelijk “De Ontembare Vrouw” van Clarissa Pinkola Estes. Dit boek heeft mijn 5 sterren recensie meer dan verdient!


More Pages

Achter de schermen word hard gewerkt. Voor een muts op technologie gebied is het perfectioneren van een website een behoorlijke taak waar veel tijd in gaat zitten. Daarnaast word ook de Facebook pagina up to date gehouden en wordt de Hebban spot ook gevuld met elke nieuwe blog.

Pages By Nicole is nog jong, maar ik geloof erin dat ze groot kan worden door hard te werken.


Voor de maand februari staan er in ieder geval ook een paar mooie recensies in het vooruitzicht!


Tot de volgende Monthly Pages!


Pages By Nicole

16 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page