top of page
  • Foto van schrijverNicole

Monthly Pages december 2021

Maar al het harde werken heeft zijn vruchten afgeworpen want op eerste kerstdag kreeg ik te horen dat ik met een 8 geslaagd ben!


Blogs

De volgende recensieblogs zijn deze maand op Pages verschenen:

- Proberen zonder falen (10 december)

- Laatste avontuur op Terr (21 december)


Er waren deze maand geen losse blogs.


Lees het terug op de website, Hebban spot, Facebookpagina, Twitter en Instagram!


Bookhaul

Omdat er een paar maanden geen Monthly Pages is verschenen, maar er natuurlijk wel boeken bijgekomen zijn, doe ik nu voor al deze maanden mijn overzicht geven.

In oktober ontving ik van Anne May haar ‘Liefde zonder toekomst’ als recensie exemplaar. Bij Boeklin bestelde ik maar liefst vier boeken, namelijk: ‘Extreem eigenaarschap’ van Jocko Willink, ‘De antwoorden op grote vragen’ van Stephen Hawking, ‘Human design’ van Guido Weernink en ‘Hoe goed ken jij je kat?’ van Dr. Lauren Finka.

In november ontving ik vanuit Hamley Books twee recensieexemplaren, namelijk: ‘Als doden slapen’ van Mel Hartman en ‘Nooit gedacht’ van Latoya Morris. Vanuit een eerdere bestelling bestelde ik ‘De dagelijkse stoicijn’ van Ryan Holiday als pre-order. Het leuke is dan dat je dit stiekem vergeet en er dus enorm door verrast kan worden! Dus blij ei was ik toen in november ook dit boek op mijn deurmat viel. Als laatste kocht ik drie boeken die bij de supermarkt lagen. Dit waren: ‘De PS I love you Club’ van Cecilia Ahern, ‘De fout’ van Elle Kennedy en ‘De mooiste dag van je leven’ van Tamara Haagmans.

In december bracht ik een bezoekje aan Broekhuis Boekwinkel in Almelo. Daar kocht ik vier boeken: ‘Een werkweek van 4 uur’ van Timothy Ferriss, ‘The artsist’s way’ van Julia Cameron, ‘De zeven eigenschappen van effectief leiderschap’ van Stephen R. Covey en ‘Think and grow rich’ van Napoleol Hill. Voor kerst kreeg ik ‘Max Verstappen’ van James Gray cadeau en van de ASR Vitality punten kocht ik ‘De wijsheid van honden’ van Brian Hare.


Monthly Fav

De monthly fav van deze maand is ‘Liefde zonder toekomst’ van Anne May. Zij weet immers zelfs onder de meest complexe omstandigheden de liefde te laten zegevieren.


Het afgelopen jaar

Over heel 2021 las ik 16 boeken. Veel te weinig, maar nagaande wat er dit jaar weer allemaal gebeurt is snap ik dit wel. Vorig jaar was het aantal gelezen boeken helaas ook niet heel erg hoog. Volgend jaar hoop ik op het dubbele!

In totaal nam mijn boekenkast met 48 Boeken toe. Met name de laatste paar maanden wist ik de boekwinkels goed te vinden.


Nieuwe challenge

In november ontving ik ‘De dagelijkse stoïcijn’ van Ryan Holiday. Dit boek geeft elke dag één tekst ter overdenking. Nu voelen jullie het misschien al aankomen; ik ga elke dag een stuk hieruit lezen en pas daarna mijn recensie delen met jullie. Wie van jullie heeft dit boek ook? Schroom niet om aan te sluiten bij deze challenge!


Recensies op Bol

Bol heeft afgelopen maand een behoorlijk drastisch besluit genomen. Producten welke niet op Bol gekocht zijn mogen ook geen review over geplaatst worden. Waarschijnlijk heeft dit te maken met het grote aantal nep reviews die er op Bol te lezen waren. Hoewel ik deze beslissing drastisch vind, kan ik hem echter ook begrijpen. Dit heeft er alleen wel voor gezorgd dat ik mijn recensies niet langer op Bol kan plaatsen.


Pages wil jouw mening!

Pages zou graag jullie mening willen. Wat moet er anders voor 2022? Wat zouden jullie leuk vinden om te zien op Pages? Wat missen jullie? Pages staat altijd open voor jou mening of idee, dus schroom niet en laat van je horen!


More Pages

Waar volg jij Pages? Pages is inmiddels te vinden op:

Facebook, Instagram, Twitter en Youtube

Hebban en Goodreads

Libris, LinkedIn, en andere boekensites

Vind, volg, like en reageer! Jullie zijn meer dan welkom!


Next Pages

Pages by Nicole wenst jullie het allerbeste jaar ooit!

Ik hoop dat ik het blog weer meer aandacht kan gaan geven nu werkzaamheden voor mijn kittenopvang zo goed als achter de rug zijn na twee jaar hard werken.


Tot de volgende Monthly Pages!


Liefs Nicole

3 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page