top of page
  • Foto van schrijverNicole

Monthly Pages augustus 2021


Deze maand zijn, volgens mij, overal de scholen weer begonnen en dus begint het ‘normale’ leven weer.

Sporten wordt weer opgepakt, net als een poging om er nog wat goede gewoonten op na te houden. En naast het bloggen zal ik vanaf nu ook wat drukker zijn met het lopen van een stage. Hier lees je later in deze Monthly Pages meer over.


Blogs

De volgende recensieblogs zijn deze maand op Pages verschenen:

- Ik ben er klaar mee (1 augustus)

- Lief nu (28 augustus)


Er waren deze maand geen losse blogs.


Lees het terug op de website, Hebban spot, Facebookpagina, Twitter en Instagram!


Book haul

Van Elli H Radinger heb ik al de boeken ‘Oude wijze honden’ en ‘De wijsheid van wolven’ in mijn bezit. Ik ben er nog niet aan toe gekomen om deze te lezen, maar vind de boeken wel reuze interessant. Daarom kocht ik deze maand ‘Het geschenk van de wildernis’ om mijn collectie compleet te maken.


Monthly Fav

De monthly fav van deze maand is ‘Elke dag om 15.00 uur klaar’ van Bjorn Deusings van tijdwinst.com. Dit omdat ik hier persoonlijk zoveel tips uit heb weten te helen en mij dit ook echt geholpen heeft. Veel dank aan de auteur en aan Kosmos Uitgevers omdat ik dit boek mocht recenseren.


Pages wil jouw mening!

Pages zou graag jullie mening willen. Wat zouden jullie leuk vinden om te zien op Pages? Wat missen jullie? Pages staat altijd open voor jou mening of idee, dus schroom niet en laat van je horen!


More Pages

Waar volg jij Pages? Pages is inmiddels te vinden op:

Facebook, Instagram, Twitter en Youtube

Hebban en Goodreads

Libris, LinkedIn, Bol en andere boekensites

Vind, volg, like en reageer! Jullie zijn meer dan welkom!


Stemmen!

In de vorige Monthly Pages vertelde ik al dat ik met mijn kittenopvang genomineerd ben voor de hoffelijkheidsprijs ‘Held van de Hof’. Hiervan is inmiddels ook een leuk filmpje gemaakt te zien op youtube onder: genomineerden hoffelijkheidsprijs held van de hof 2021. Stemmen kan ook nog altijd op https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=eTo_BNl7okGc3jfYO2ew2-nhf6iGMcBMnBj-Rn4miTRUMlFIMzVWMUQyUUJFSjlDVkpYVVFaM081Ri4u


Stage

Voor mijn kittenopvang ben ik ook nog druk bezig met mijn opleiding. Deze kwam door corona stil te liggen omdat een stage doen vrijwel niet mogelijk was. En dat terwijl ik mijn theorie met een 8,5 behaald had! Nu is toch echt de tijd aangebroken dat stagelopen wel weer kan, en mag ik nu aan de slag bij een pension met asiel hier in de buurt. Mijn eerste proef dag heb ik inmiddels gehad, en dat vond ik al bijzonder leuk. Nu maar hopen dat ik het mijn stage vol kan houden om geen zieltje mee naar huis te nemen…


Next Pages

De volgende maand zet ik Stoïcijns door en hoop ik mijn katten weer een beetje meer happy te maken.


Tot de volgende Monthly Pages!


Liefs Nicole

3 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page