top of page
  • Foto van schrijverNicole

Monthly Pages april 2020

Hoe komen jullie deze tijd door? Via deze weg wil ik iedereen die een geliefde heeft verloren heel veel sterkte wensen, en hen die (erg) ziek zijn heel veel beterschap.

Desondanks startte ik de maand april met een sollicitatie op de grappigste dag van het jaar. Naast dat 1 april mij een kikker in de bil gaf, zorgde die dag voor mijn eerste rit op de dierenambulance. Een maand later kan ik zeggen dat ik al veel heb mee mogen maken, veel heb mogen leren, en dat ik het nog altijd met veel plezier en hart voor dieren doe!

Blogs

De blogs van deze maand zijn:

- Heldere zee (2 april)

- Geluk is een boom (6 april)

- Toekomst na bedrieglijke schijn (27 april)

- Onbewust in een bewuste hel (30 april)

Enkele van de losse berichten:

- Hebban shelfie met foto’s van mijn leeskamer en werkplek

- Aankondiging verhalenbundel Instinct van Uitgeverij Hamley Books

Lees ze terug op de website, Hebban spot, Facebook pagina en Instagram!

Book haul

Voordat je bij Amazon recensies mag plaatsen, moet je daar voor minimaal 50 euro besteld hebben. Dit is een door hen gestelde community richtlijn. Dus tja, wat moet dat moet en dus bestelde ik daar 3 boeken.

Ik kocht ‘De acht grotelessen van de natuur’ van Gary Ferguson, ‘Ontwaken in 5d’ van St. Germain en ‘Handboek voor de moderne stoicijn’ van Massimo Pigliucci en Gregory Lopez. Over deze laatste horen jullie snel meer!

Monthly Fav

Mijn Monthly Fav van deze maand is ‘Gebroken Adem’ van Latoya Morris. Dit boek wist mij mee te nemen naar het mystieke Ierland en gaf mij een oude mythe in een nieuw jasje. Het verhaal raakte me en het zat gewoon enorm goed in elkaar. Latoya is hiermee ook in één klap één van mijn favoriete auteurs geworden (no pressure…)!

©Boekbeleving

Begin dit jaar introduceerde ik ©Boekbeleving op Pages. Met dit concept heb ik dit keer 8 boeken genomineerd om te beleven en daar “opdrachten” aan gekoppeld. Uit deze genomineerden konden jullie, mijn volgers, jullie stem uitbrengen op jullie favoriet. En stemmen deden jullie!

Het boek Hoefijzers in Japan van Mia Farnwood won deze eerste editie van ©Boekbeleving, en dus zal ik mij gaan onderdompelen in de paardenwereld. Hoe precies? Dat hou ik voor nu nog even voor mijzelf, maar weet dat ik er druk mee bezig ben, en dat ik het stiekem toch ook wel een beetje erg spannend vind.

Ook hierin is de invloed van corona echter merkbaar. Ik heb helaas daarom wat verschuivingen aan moeten brengen. Maar in geen geval betekent dit dat de ©Boekbeleving niet door gaat; het zal alleen wat verlaat zijn.

Achter de schermen zal ik dit in goede banen proberen te leiden. Vooralsnog ga ik ervan uit dat jullie dit jaar gewoon kennis mogen maken met de allereerste ©Boekbeleving van Pages!

Pages roept!

Met betrekking tot de ©Boekbeleving wil ik graag nog wel een oproep doen. Voor het filmen en de bewerking van dit materiaal zoek ik eigenlijk nog iemand die dit leuk vindt om te doen en mij daarmee te helpen. Veel budget heb ik niet (wel een beetje…), maar ik kan je in ieder geval ook een big huge thank you geven en natuurlijk je eigen moment of fame!

Dit verzoek blijft ook in corona tijden staan.

Pages en Moonologist

Wie mij volgt heeft het kunnen lezen: ik las het boek Leven met de maan van Yasmin Boland en wilde dit boek niet recenseren. Waarom niet? Omdat dit boek zich perfect leent om uitgeprobeerd te worden. Om te kijken wat je er in de praktijk mee kan. En dus ga ik een jaar lang leven met de maan volgens Yasmin haar boek. Dit proces kun je volgen via de facebookpagina die ik hiervoor gemaakt heb. Deze is te vinden op www.facebook.com/moonologist. Volg jij mij daar al? Ik hoop dat we daar samen kunnen kijken wat de maan kan doen voor ons. Op 24 maart 2020, toen de nieuwe maan in Ram stond, ben ik hiermee begonnen en ik hoop volgend jaar rond die tijd wel een recensie te hebben voor jullie. Mét praktijkervaring!

More Pages

Waar volg jij Pages?

Op mijn website www.pagesbynicole.com kun je je aanmelden voor de nieuwsbrief, maar je kunt je ook registreren zodat je op posts kunt reageren. Wel zo leuk!

Via de Facebook pagina “Pages by Nicole” plaats ik ook regelmatig berichten. Ook filmpjes, en kleinere berichten worden op deze pagina geplaatst. Leuk om te volgen, toch? Steun Pages en geef een dikke like!

Pages is ook actief op Instagram. Volg mij daar via www.instagram.com/pagesbynicole.

Als laatste is Pages ook te vinden bij lezerscommunity Hebban via www.hebban.nl/spot/pages.

Nieuw: via Amazon.nl zijn de recensies nu ook te volgen en Pages heeft een eigen kanaal op Youtube. Like, volg, reageer en wees welkom!

Wil jij helpen Pages by Nicole groter te maken? Verspreid dan mijn links met de rest van het land! Laat je vrienden en familie weten dat Pages by Nicole bestaat, deel en like mijn berichten op Facebook en Instagram en volg mij en mijn spot op hebban.nl

Next Pages

Ik ga dromen over een mechanisme, met eenvoudige aandacht en a touch of Gray.

Ook zal ik mezelf nog een nieuwe uitdaging geven. Nog één? JA! Nog één. Snel meer hierover.

Tot de volgende Monthly Pages!

Liefs Nicole

7 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page