top of page
  • Foto van schrijverNicole

Monthly Pages April 2019

Weer een maand voorbij! De maand waarin onze koning jarig was, maar zijn feest nogal onder water stond. Gelukkig hadden we daarvoor wel een tijd erg mooi weer, maar toch was dit wel jammer. Wat mij betreft mag de lente wel beginnen!


Blogs

De blogs van deze maand zijn:

- Je eigen keuze in een voorbestemd plan (10 april)

- Door trauma verscheurd (17 april)

- Ook (huis)artsen kunnen ziek zijn (29 april)

Lees ze terug op de website!


Book haul

Deze maand had ik een mooie book haul.

Allereerst won ik via Biebmiepje boekenblog een gesigneerd exemplaar van “Buurheks” geschreven door Wendy Noordzij. Dit mooie kinder-/jeugdboek won ik voor mijn dochtertje en zij heeft hem verslonden!

Via een facebook oproep kwam ik in contact met Mascha Gesthuizen. Zij stuurde mij als recensie exemplaar haar boek “Halverwege het einde op”. Deze recensie is inmiddels ook al te lezen op mijn blog.

Het blog hillybillybeauty hield een winactie van het boek “De weg van de shaolin” van Bernhard Moestl. Ik mocht de gelukkige winnaar zijn! Het boek ben ik nog niet aan het lezen, maar ik ben er wel reuze benieuwd naar.

Mia Farnwood ken ik inmiddels via Facebook al even. Op lezerscommunity Hebban deed zij een oproep voor recensenten, waar ik me graag voor aanmeldde. Deze maand ontving ik haar mooie boek “Hoefijzers in Japan”. Dit boek ben in op dit moment aan het lezen en dus verwacht ik hier binnenkort wel een recensie over te plaatsen op mijn blog.

Dan de laatste. De hekkensluiter. Maar absoluut niet de minste!

Op de facebook groep samenlezenisleuker las ik een oproep over een leesclub die zij gingen houden. Met gepaste, doch stuiterende trots kan ik jullie vertellen dat ik ben uitgekozen (na aanmelding uiteraard) om mee te mogen doen met de leesclub omtrent Sophia Drenth haar “1000 nachten”! Dit boek heb ik al klaarliggen, maar meer hierover volgt volgende maand.


Monthly Fav

De Monthly Fav van deze maand is voor mij “Kwelling” van Tamara Geraeds geworden. Heel bijzonder hoe dit boek mij heeft weten te pakken terwijl ik geen echte thriller lezer ben.


More Pages

Wie mij volgt op Facebook heeft het al kunnen zien. Sinds deze maand heb ik een eigen bibliotheek/leeskamer!!! Dit heb ik gelijk maar gecombineerd met een grootse opruimingsactie zodat er meer plek is voor nieuwe boeken. De ruimte is klaar voor gebruik, maar er zijn nog wel wat wensen, met name voor decoratie. Zo ben ik nog op zoek naar een mooie vitrine kast om daarin mijn verzameling edelstenen in te leggen, een andere passie van mij! Voor nu ben ik al erg dankbaar, en mijn lezende dochter net zo!

Verder is Pages by Nicole druk bezig met haar uitbreiding. Dit gaat gestaag, maar we blijven vooruit gaan.

Waar volg jij Pages?

Via de website op www.pagesbynicole.com kun je je aanmelden voor de nieuwsbrief, maar je kunt je ook registreren zodat je op posts kunt reageren. Wel zo leuk!

Via de Facebook pagina Pages by Nicole plaatst ik ook regelmatig berichten. Steun Pages en geef een dikke like!

Op mijn facebook pagina plaats ik ook andere kleinere berichten, zoals bijvoorbeeld een foto van mijn nieuwe bibliotheek/leeskamer. Leuk om te volgen, toch?

Als laatste is Pages ook te vinden bij lezerscommunity Hebban via www.hebban.nl/spot/pages.

Wil jij helpen Pages by Nicole groter te maken? Verspreid dan mijn links met de rest van het land! Laat je vrienden en familie weten dat Pages by Nicole bestaat, deel mijn berichten op Facebook en volg mij en mijn spot op hebban.nl


Next Pages

Op dit moment lees ik “Hoefijzers in Japan” van Mia Farnwood, dat zal de eerste te verwachten recensie zijn.

Daarnaast begint de leesclub rondom “1000 nachten” van Sophia Drenth deze week, dus ook daarover meer de aankomende maand.


Tot de volgende Monthly Pages!


Liefs,

Nicole

8 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page