top of page
  • Foto van schrijverNicole

Hebban Boekentipper

Ik doe mee aan de Hebban Reading Challenge dit jaar! Mijn inzet is 50 boeken, realistisch maar ook zeker niet weinig. Voor elke maand heeft de crew van Hebban een soort “opdracht” bedacht; en voor januari is dat: lees een boek welke je getipt hebt gekregen via de boekentipper van Hebban.


“He!” Was mijn eerste gedachte. Boekentipper van Hebban? Ken ik helemaal niet!


Gelukkig hadden ze een link geplaatst en kwam ik er achter wat het inhield. In het kort: Je verteld dat je een boek wilt lezen wat je nog niet kent. Je geeft een paar aanwijzingen en van wie je een tip zou willen ontvangen. Ik had aangegeven dat ik er eentje wilde van een Hebban specialist. Achter de schermen gaan ze dan voor je bezig. Je Hebban profiel word bekeken, je opgegeven wensen worden bekeken en zodoende geeft jou tipgever jou 1 (of meerdere) boekentips. Tips waar jij zelf misschien niet aan gedacht zou hebben.


Ik ontving mijn tip van Leesdame (bekend van leesdame.nl). Zij gaf mij twee tips: Ik wist het van Chantal van Gastel en (om te voldoen aan mijn spiritualiteit) Dingen die je alleen ziet als je er de tijd voor neemt van Haemin Sunim.


Ik was enorm blij verrast en natuurlijk super enthousiast. Beide boeken had ik nog niet, maar ik heb ze direct besteld. Vandaag had ik ze voor het eerst in mijn handen. Ik weet niet of het me lukt om ze in januari te lezen, maar lezen zal ik ze zeker! De recensies zijn dan natuurlijk ook te lezen op Pages!
11 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


bottom of page