top of page
  • Foto van schrijverNicole

Cover teaser Weerwolven van Waraine - 4

Cover teaser Weerwolven van Waraine

Het vierde en laatste stukje


Bijna is het zover: vrijdag 28 februari zal Eva Linden haar Live cover reveal presenteren.

Ondertussen mag ik jullie het vierde, en daarmee ook het laatste stukje van de cover laten zien.


De dag na het Live event van Eva, volgende week zaterdag, zal ik nog een blogpost plaatsen. Hierin zullen jullie de hele cover ein-de-lijk te zien krijgen, maar ook kunnen jullie dan het hele interview terug lezen. Ook zal ik verdere informatie over het boek zelf geven, net als wanneer jullie mijn unboxing en recensie van het boek kunnen verwachten.


Maar dat is mijn planning voor volgende week. Hoe ziet Eva haar toekomst eigenlijk? Ik vroeg het haar en één ding werd mij al gelijk duidelijk: ze barst van de schrijfplannen!


“Momenteel ben ik alweer bezig met twee verschillende nieuwe projecten. Het eerste is een roman die zich afspeelt tijdens W.O.I, over een meisje dat naar Frankrijk wordt gestuurd om daar als au pair te gaan werken bij een boerenfamilie. Veel meer kan ik daar nog niet over kwijt, maar het wordt sowieso een dramatisch verhaal. Het tweede project is een high-fantasy-serie van boeken, waarvan de verhaallijn van het eerste boek zo goed als klaar is. Deze serie is gebaseerd op een ‘Dungeons and Dragons’- campagne die ik momenteel met enkele vrienden aan het spelen ben. Woeste draken, betoverde wouden en magische kristallen zijn er in overvloed bij deze boeken!”


Mensen die Eva volgen op de socials hebben het misschien al opgevangen, maar voor de high fantasy serie is Eva zelfs voorzichtig op zoek naar een uitgever. Dat beloofd heel wat te worden!


Ook deze keer deelt Eva een stukje uit het boek met ons.


“‘Ik ga geen kot huren, ik doe geen weekendwerk. Bovendien maak ik geen toekomstplannen. Niet meer,’ zei ze kortaf. ‘Waarom niet?’ vroeg Zeke nieuwsgierig. Hij keek haar aan. ‘Waarom maak je geen toekomstplannen?’ herhaalde hij. Het bleef even stil. ‘Omdat ik geen toekomst meer heb, Zeke.’”


Van dit drama willen we natuurlijk graag meer weten! Maar daarvoor zullen we denk ik toch echt het boek moeten lezen. En wat vinden jullie van het stukje van de cover? Hebben jullie al enig idee wie er onder die rode kap verstopt zit?


Lieve Eva,

Ik wil je alvast heel veel succes wensen met je komende Live event en met dit mooie nieuwe boek van je. Ik vond het enorm leuk om dit samen met jou te mogen doen. Het idee dat snel en vanuit het niets vorm kreeg en het contact met jou vond ik erg fijn. Ik ben dan ook reuze benieuwd naar het boek en ik hoop dat we in de toekomst nog eens samen aan iets leuks mogen werken.

Lieve groetjes,

Nicole

1 weergave0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page