top of page
  • Foto van schrijverNicole

Cover teaser Weerwolven van Waraine - 3

Het derde stukje

Het is alweer tijd voor het derde stukje van de cover teaser voor het nieuwste boek van Eva Linden ‘Weerwolven van Waraine’. Alleen vandaag en volgende week mag ik jullie nog een klein stukje laten zien, en dan op vrijdag 28 februari zal Eva jullie zelf haar hele cover revealen tijdens een Live Event.


Het schrijfproces van dit boek verliep ondanks de vele hoofdpersonages, erg vlot verteld Eva.


“Er zijn 9 hoofdpersonages in het boek, wat erg veel is, maar omdat ze allemaal zo’n uitgesproken karakter hebben was het een eitje om hun verhalen uit te werken. Het voelde alsof het verhaal zich vanzelf schreef! Ook de algmene verhaallijn uitwerken verliep vlot, al wist ik zelf pas helemaal op het einde van het boek wie de dader was… Misschien komt het daardoor dat je als lezer ook niet ziet wie het heeft gedaan? ;-) Het enige obstakel waar ik soms tegenaan liep, was de dunne lijn tussen ‘fictie’ en ‘realiteit’, die je als lezer ook zult voelen.”


Ook vandaag mag ik jullie namens Eva blij maken met alvast een piepklein stukje uit het boek.


“ ‘Dit zou het begin van een grappig verhaal kunnen zijn: een groepje jongeren die per ongeluk hetzelfde vakantiehuisje op hetzelfde moment geboekt hebben,’ merkte Christopher op. ‘En die elkaar niet kunnen uitstaan,’ voegde hij er stilletjes aan toe.

‘Klopt, hém kan ik zeker niet uitstaan.’ Shania priemde met een lange roodgelakte nagel naar Bram. Hij haalde zijn schouders op en mompelde iets dat verdacht veel klonk als idem dito.”


Op de teaser zien we een kampvuur met kampeerders eromheen. Het lijkt een fijn moment. Of is het de schijn die bedriegt, en ligt er toch gevaar op de loer…?

1 weergave0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Kommentarer


bottom of page