top of page
  • Foto van schrijverNicole

Cover teaser Weerwolven van Waraine - 2

Cover teaser Weerwolven van Waraine

Het tweede stukje


Vorige week liet ik jullie het eerste stukje van de cover van Eva Linden haar nieuwste boek Weerwolven van Waraine, zien. Deze week is het volgende stukje aan

de beurt.


De komende twee weken laat ik opnieuw kleine

stukjes zien, zodat we met Eva de hele cover kunnen bewonderen tijdens haar Live! cover reveal event op vrijdag 28 februari.


Hoe het idee voor Weerwolven van Waraine ontstond is een heel grappig en tegelijkertijd een ontroerend verhaal, zo verteld Eva.


“In 2018 ben ik getrouwd met mijn man. We wilden absoluut geen ‘standaard huwelijk’ in de kerk of zo, we wilden trouwen op een strand met alleen onze naaste familie en beste vrienden erbij. Een paar jaar eerder hadden mijn man en ik samen een roadtrip gemaakt in Frankrijk en onze eerste stopplaats was toen Etretat, een idyllisch kustplaatsje in Normandië. Toen al hadden we allebei zoiets van: ‘als we ooit trouwen, doen we dat hier’. Dus… Toen het eenmaal zover was, trokken we met een 20-tal vrienden en familieleden naar Etretat. We hadden een vakantiehuis geboekt waar we met z’n allen konden verblijven, in het bos boven op de klif. S’Avonds zaten we met z’n allen buiten op het terras en speelden we ‘Weerwolven van Wakkerdam’. De prachtige locatie, de mysterieuze sfeer in en rondom het huis, de verschillende mensen die samen ‘Weerwolven van Wakkerdam’ speelden… Het idee voor dit boek was geboren :-)”


Ook nu deelt Eva een mooi citaat met ons.


“Toen ze na meer dan een half uur klimmen de top van de klif bereikten, bleven ze even staan om van het uitzicht te genieten. De zee strekte zich aan beide kanten naast hen uit, zo ver ze konden zien. Aan de voet van de klif lagen verschillende halvemaanvormige stranden, die wit glansden in het zonlicht. Helen liet haar rugzak van haar schouders glijden en ging op het uiterste puntje van de rots staan, gevaarlijk dicht bij de afgrond.”


Op de teaser zien we deze week een… strand, misschien? Zien jullie dat kleine ‘holletje’ daar in die klif? Stof tot nadenken…

2 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page